Важно! Търсим си нов колега или SEO партньор. Вижте страхотната ни обява за работа тук. Кандидатствайте или споделете с познат, който може да има интерес! Благодарим!

SEO Услуги от Ganbox

SEO услугите предлагани от ganbox.com към момента:

Други услуги:

 • оптимизиране на работещ сайт;
 • подобряване на удобство за ползване на сайт с цел повишаване на продажбите;
 • почистване на хакнат сайт и защита на сайт от хакери.


Не предлагаме еднократна SEO оптимизация.
Не предлагаме SEO услуги на сайтове, които са в ниши неподходящи за деца (сайтове за възрастни).

Услуги по оптимизиране на сайт и интернет маркетинг

Основната цел на този сайт е да предложи професионални SEO услуги по оптимизиране за търсещи машини - Search Engine Optimization (SEO), които водят до по-добро позициониране на даден сайт в резултати от търсене в Google и други търсачки. Оптимизацията улеснява намирането на вашия сайт и увеличава посещенията му многократно. Така увеличавате вероятността евентуални клиенти да попаднат на вашия сайт, а не на сайта на конкуренцията. Процесът по SEO оптимизация е част от цялостна стратегия по интернет маркетинг.

Тук описваме всички възможни услуги, които можем да ви предложим за създаване на нов бизнес сайт или подобряване на вашия работещ сайт:

 • консултации и избор на подходящ бизнес модел за интернет маркетинг и SEO консултации;
 • купуване на домейн и хостинг за вашия нов сайт, консултации при избор на домейн и географско положение на хостинга;
 • SEO хостинг за помощни сайтове, които да осигуряват линкове и трафик, към основния бизнес сайт;
 • като риселър на няколко хостинг доставчици, можем да ви предложим много добра цена за хостинг;
 • модерен уеб дизайн и изработка на уеб сайт, подготвен за SEO оптимизация;
 • създаване на нов бранд, име, лого, слоган и рекламни банери, които ще ви отличават от конкурентни сайтове;
 • подготовка за SEO оптимизация на съществуващ сайт - промяна на части от сайта с цел по добро индексиране на страниците на сайта;
 • абонаментна SEO поддръжка;
 • наблюдение и анализ на SEO оптимизацията на вашия сайт и тази на конкурентни сайтове;
 • LSEO (Local Search Engine Optimization), добавяне на ваши обекти в Google Places и други услуги, базирани на местоположение;
 • VSEO (Video Search Engine Optimization), създаване и разпространение на рекламни клипове и отчитане на посещенията;
 • подмяна на части от вашия сайт или целия сайт със система за управление на съдържанието (CMS), с която ще можете сами да редактирате текста и снимките в сайта си, без да имате познания по HTML или да ползвате услугите на уеб дизайнер;
 • управление на PPC (Pay Per Click) кампания в Google AdWords, Facebook или друга рекламна мрежа;
 • инсталиране на безплатен брояч на посещенията на вашия сайт, например Google Analitycs или др.;
 • инсталиране на платен брояч с много повече възможности: показва посетителите в реално време, с кои ключови думи са намерили вашия сайт и кои страници посещават - идеално решение за интернет магазини;
 • създаване, настройки и управление на SEO оптимизиран онлайн магазин;
 • множество допълнителни инструменти за интернет магазини: филтър за продукти, свързани продукти и др.
 • инсталиране на SEO оптимизиран фирмен блог или форум;
 • освежаване на вашия сайт дизайн или редизайн на уеб сайта;
 • създаване на мобилна версия на сайта;
 • създаване на мобилни приложения, свързани с вашия сайт (примерно безплатно мобилно приложение за iPhone);
 • създаване на фен страница на сайта във Facebook и нейното управление;
 • онлайн присъствие в социалните мрежи;
 • копирайтинг, рекламни статии, създаване и разпращане на успешни нюзлетъри и пресрилийзи;
 • създаване на брандирани онлайн игри;
 • все по-важно за SEO е оптимизиране бързодействието на вашия сайт;
 • промени за по-добро удобство и ползваемост на вашия уеб сайт (usability) с цел да бъде удобен за вашите клиенти и да го посещават отново;
 • уеб сигурност и защита на вашия уеб сайт от злонамерени действия.

1. SEO услуги

SEO услуги за оптимизиране на сайт за търсачки - извършване на поредица от SEO действия, които водят до класиране на вашия сайт на първа страница в Google по множество термини за търсене. Търсенето може да бъде по една или повече думи в български или световни търсачки и се извършва от посетители на вашия сайт.

Сайтът съдържа безплатни съвети в основните стъпки при оптимизиране на сайт. Процесът по оптимизация е бавен и продължителен - обикновено трае месеци и дори година настройки, наблюдение и е важно да се изпълни правилно, за да няма негативен ефект. След първоначалната оптимизация трябва да се прави поддръжка за задържане на позициите. Свържете се със SEO експерт в страница Контакт. Стандартна цена за гугъл оптимизиране на сайт можете да видите в страница SEO цени.
SEO услугата на ganbox.com е комплексна и с много високо качество. Какво точно включва SEO оптимизацията предлагана от ganbox.com, може да видите в страница SEO оптимизация.

Важно: В страница Класиране може да видите как се класира в Google нашия SEO сайт ganbox.com.

1.1 Оптимизирани сайтове от Ganbox

От 11 февруари 2008 г. до към март 2018 г. имаме 212 отлично оптимизирани клиентски сайта.

Препоръки от доволни клиенти, с които ganbox.com работи отдавна, можете да видите в страница Клиенти.

1.2. Общи положения при предоставяне на услугата оптимизиране на сайт

1. След предварителен разговор и попълване на въпросник, получавате оферта за абонаментна SEO поддръжка.
2. Подписваме договор за SEO оптимизация и поддръжка на сайт.
3. Предплащате договорената сума. Може да видите ориентировъчни цени за SEO абонамент, като цената зависи най-силно от моментната онлайн конкуренция в бизнес нишата. За дългосрочен договор предлагаме големи отстъпки.
(Заб.1. Ако предварително има извършени погрешни опити за оптимизиране на сайта, в този случай обикновено се договаря по-висока цена и всякакви гаранции отпадат.
(Заб.2. Стандартните цени не са за ексклузивна SEO услуга и не са за конфиденциална SEO услуга.)
4. През първия месец се започва с изготвяне на подробен SEO одит и диагностика на сайта. Това дава възможност да се определи състоянието на сайта, правилните ключови фрази, проучване на конкуренцията и настройки за мониторинг.
5. Докато се работи по сайта не трябва друг да променя файлове по сайта, без наше знание, в противен случай гаранциите отпадат.
Преди приемане на поръчка всеки клиент се запознава с начина на работа на Ganbox. С изпращането на достъп до сайта се приема, че Вие се съгласявате с Условия за ползване на услугата.

1.3. Гаранции и защита на информацията при оптимизация

1. Държим нашите клиенти предварително да бъдат уведомени, че при оптимизиране на сайт няма гарантирани услуги. Никой не може да даде гаранция за положителен ефект, защото няма контрол над алгоритмите на търсащите машини и над действията на конкуренти.
Фирми или оптимизатори, които Ви обещават точно определена позиция или гарантират първа страница, със сигурност Ви заблуждават. По голяма част от заявките за търсене, нямат твърди позиции и показването на определена позиция зависи от много фактори, като място от което се търси, устройство от което се търси, използван браузър, история на търсеното и много други. По тази причина ние следим общият органичен трафик към сайта и неговото подобрение във времето. За електронни магазини, следим увеличенито на поръчките, а при сайтове предлагащи услуги, увеличение на брой регистрации.
Единствените гаранции, които Ganbox дава е, че работим по предписанията на Google и при никакви обстоятелства с действията си няма да влошим позициите на сайта в световните търсачки. Досега винаги резултатите постигнати при оптимизиране на сайт от Ganbox се оценяват от клиентите като отлични или много добри.

2. Всички пароли за достъп, получени за целите на оптимизацията ще бъдат грижливо пазени и няма по никакъв начин и по никакъв повод да бъдат споделяни, с трета страна. Въпреки това, след окончателното приключване на оптимизацията, за ваше спокойствие и за сваляне на отговорност от Ganbox, се препоръчва да промените паролите за достъп.
Ако сайтът Ви съдържа чувствителна информация, предлагаме подписване на допълнително споразумение за конфиденциалност.

1.4. Ограничаване на отговорност

Ganbox не носи никаква отговорност за загуба на данни, отпадане на сайт от индекси на търсачки или други щети, когато тези щети са причинени: от достъп до сайта от неоторизирани лица или собственика на сайта, негови служители или наети от него трети лица; от неизправни хардуер, мрежова преносна среда или некачествен хостинг.
Ganbox не носи отговорност при влошаване на класирането на сайт в търсачките породено от промяна на алгоритъма за класиране на съответната търсачка или от други външни обстоятелства извън контрола на Ganbox.


2. Оптимизиране бързодействието на сайт

За оптимизиране на бързодействието на един сайт се прилагат редица действия. Обикновено в следния ред:
- оптимизиране на скриптове и SQL заявки, кеширане на няколко нива. За по-бързо зареждане на страниците в браузерите се използват техники за кеширане на съдържанието от страна на сървъра. Могат да се кешират отделни SQL заявки, функции или цели скриптове;
- използване на GZip компресия на страниците при изпращането им от сървъра към клиента;
- правилно настройване на уеб сървъра и на SQL сървъра;
- понякога се налага промяна на структурата на базата данни или създаване на индекси;
- избор на подходящ хостинг доставчик със сървъри в предпочитаната географска дестинация и избор на правилен хостинг план;
- прехвърляне от споделен на самостоятелен хостинг;
Ако никоя от мерките посочени по-горе не даде резултат може да се наложи ъпгрейд на хардуера на сървъра.

Скоростта на зареждане на сайта е важна за по-доброто класиране в Google. Прочетете статията Скорост на зареждане на сайт.


3. Оптимизиране на ползваемостта на сайт

- реорганизиране на сайт с цел по-бързо достъпване на най-често ползваните страници, по-лесно откриване на важните страници, улесняване на навигацията, преподреждане на елементите на сайт според потребностите на посетителите. Заместване или дублиране на сложни флаш или JavaScript менюта или други елемети от навигацията с цел улесняване използването на сайта.
Крайната цел е посетителите да изпитват удобство и задоволство при работа с вашия сайт, това ще ги накара да се връщат отново и отново, а може и да препоръчат сайта ви на познати.

Услуги за защита на сайт

4. Уеб сигурност и защита на сайт от хакери

- защита на сайт от автоматични регистрации, защита от качване на нежелани реклами или друго неподходящо съдържание от хора или автоматични програми.
- защита на сайт от хакери: предотвратяване на SQL injection, XSS, защита от претоварване, защита от злоумишлени атаки и други неправомерни действия от недоброжелатели. Предотвратяване на отказ от услуга на сайт и др. услуги свързани със сигурността на сайт, като настройка на уеб сървър, защитна стена и система за контрол на трафика.
- защита на информацията на сайт: защита на база данни, кодиране на данните, архивиране на данните, възстановяване на данните, използване на криптирани протоколи, нива на достъп до съдържание.
- инсталиране на вашия сайт на електронни разплащания с кредитни или дебитни карти, плащания през ePay или през банкомат, SMS разплащания.

Хостинг услуги

1. SEO хостинг

Ние предлагаме евтин хостинг, но изключително качествен хостинг на сървърите на водещи български хостинг компании. За повече подробности прочетете публикацията Евтин хостинг от ganbox.com.

2. VPS хостинг

За сайтове с повече системни изисквания предлагаме VPS хостинг.

Общи положения при оптимизация на сайт

Вероятно най-разпространената услуга, свързана със сайтове е предлагането на уеб дизайн. Този сайт НЕ ВИ ПРЕДЛАГА услуги свързани с дизайна на вашия сайт. ganbox.com ви предлага услуги от по-високо ниво свързани с оптимизиране на сайт. Това е следващата най-логична стъпка след завършването на вашия сайт, която за съжаление твърде често се пропуска от много български разработчици. Още по-лошо е, когато се извършва небрежно или погрешно.

Обикновено при оптимизиране на сайт не се налага сайтът да се променя визуално с малки изключения: възможно е да бъдат добавени нови текстове, като обикновено те се измислят от собственика или променен словореда на стари текстове; може да бъдат променени елементи от навигацията на сайта, като падащи менюта или да бъдат добавени нови връзки.

Каква е ползата да имате много красив сайт, но за него да знаят малко хора или с него да се работи трудно? Много често трудната работа със сайта ви може да изнерви даден посетител до такава степен, че просто да затвори сайта и да търси друг подобен сайт.

За разлика от услугата уеб дизайн, където резултатът се вижда веднага, то при оптимизиране на сайт извършените действия остават скрити за вас, а резултатите може да се забавят до няколко седмици. За да виждате ясно какво точно се случва и за оценка на постигнатите резултати, ще получите уеб страница, в която много подробно ще бъдат описани предприетите действия по дати.

Ganbox никога не ползва техники, които са забранени от търсачките. Понякога ползването на такива техники дава бързи резултати, които след време неминуемо се сриват и сайтът може да бъде наказан за много дълъг период от време.Последна промяна: 24 юни 2020 г.
горе

Защо SEO от ganbox.com?Google партньорПоследвай
Подобни сайтове

Реклами от Гугъл