Важно! Търсим си нов колега или SEO партньор. Вижте страхотната ни обява за работа тук. Кандидатствайте или споделете с познат, който може да има интерес! Благодарим!

Събития с участие на Ganbox

Участие в Digital4Plovdiv - Конференция за Международна онлайн търговия Пловдив 2019

Снимка от Конференция за Международна онлайн търговия Пловдив 2019На 30 ноември и 1 декември 2019 г се проведе Конференция за дигитален маркетинг и онлайн търговия в Международен панаир Пловдив. Ganbox беше официален спонсор на събитието, а нашият SEO експерт Георги Стефанов беше поканен да участва като лектор на конференцията с лекцията "Как се индексират 6 милиона продукта на онлайн магазин в Google" и участва в дискусионен SEO панел. Събитието беше посетено от над 550 души.


Участие в SEO Семинар София 2019

Снимка от SEO Семинар София 2019На 20 март 2019 г в Парк Хотел Витоша, се проведе SEO семинар София 2019 ортанизиран от Indit. SEO експертът Георги Стефанов от Ganbox беше поканен да участва като лектор на семинара с лекция на тема "SEO тенденции през 2019 - Как да правим правилно SEO". Събитието беше в нов формат, под формата на неофициален дискусионен панел с активното участие на публиката. Бяха разгледани много интересни практически казуси и начини за тяхното решаване. Повече за събитието има на интернет адрес seo.indit.org.Участие в Конференция за Международна онлайн търговия Пловдив 2018

Снимка от Конференция за Международна онлайн търговия Пловдив 2018На 17 май 2018 г се проведе Конференция за Международна онлайн търговия #D4P – М.О.Т в Гранд Хотел Пловдив (бивш Новотел). SEO консултантът Георги Стефанов от Ganbox беше поканен да участва като лектор на конференцията с лекцията "SEO одит - разберете защо не продавате достатъчно". Събитието беше посетено от над 400 души. Повече снимки от събитието може да видите тук.


За пети път SEO курсове от Ganbox

Снимка от организираният от Ganbox SEO курс 2017г. През 2017 година Ganbox организира и проведе на два пъти - през месец май и през месец октомври 2017г., присъстевени SEO курсове в София. Курсът беше едно от най-подробните обучения по дигитален маркетинг, в което участваха 5 лектора, които изнесоха лекции с обща продължителност от над 36 часа. Това бяха IV-то и V-то подред издания на маркетинг курса. По всяко време може да се запишете за дистанционен онлайн SEO курс за начинаещи.


Участие в Конференция по Интернет сигурност seConf 2016

Снимка от Първа конференция за Интернет сигурност София 2016На 18 октомври 2016 г. в София се проведе Първата в България конференция за Интернет сигурност София 2016. Георги Стефанов изнесе лекция на тема "Връзката между сигурност на сайт и SEO". Повече за събитието и другите лектори може да видите тук.


Организиране на SEO курсове 2016

Снимка от организираният от Ganbox SEO курс 2016г. През 2016 година Ganbox организира и проведе на два пъти - през месец май и през месец октомври 2016г., присъстевени SEO курсове в София. Курсът беше едно от най-подробните обучения по дигитален маркетинг, в което участваха 4 лектора, които в продължение на 12 дни изнесоха лекции с обща продължителност от над 32 часа.


Участие в SEO конференция 2015

Снимка от SEO конференция София 2015г.На 24 април в София в сградата на Интер Експо Център се проведе SEO конференция 2015 с участие на български SEO и маркетинг специалисти и Дейвид Амерланд от Google. SEO консултантът Георги Стефанов от Ganbox изнесе лекция на тема "SEO и поведение на посетителите на сайт". Видео от лекцията има в нашия Youtube канал SEO Конференция 2015.


Участие в SEO конференция 2014

Снимка от участие в SEO конференция 2014г.На 4 април в София в сградата на Интер Експо Център се проведе SEO конференция с участие на български SEO и маркетинг специалисти и хора от Google. SEO експертът Георги Стефанов от Ganbox изнесе лекция на тема "Негативно SEO - Как да защитим сайта си". Видео от лекцията има в нашия Youtube канал SEO Конференция 2014.Участие в SEO курсове 2014

Снимка от участие в SEO курс 2014г.На 20 февруари в София се проведе SEO курс организиран от SEOM. SEO специалистът Георги Стефанов от ganbox.com изнесе две лекции на тема "Одит на сайт" и "Негативно SEO". Интервю след събитието дадено за Cloxy има в тази страница. Видео от първата лекция може да видите в Youtube канала на Ganbox: Одит на сайт - видео от SEO курсове 2014.


Участие в SEO конференция 2011

Снимка от участие в SEO конференция 2011г.На 27 май в София се проведе SEO конференция 2011г. в Интернет Експо Център. SEO специалистът Георги Стефанов от ganbox.com беше поканен от организаторите да участва като лектор. Част от презентациите може да видите безплатно на видео в SEO блога в темата Видео от SEO Конференция 2011.


Първо място в Google за ganbox.com

Резултат от търсене по seoОт февруари месец 2011г., сайтът ganbox.com заема заслужено първо място при търсене в google.bg по термина seo от около 410 000 000 резултата. Първо място в резултатите на Гугъл заема и по термина seo оптимизация от около 2 610 000 резултата. В страницата Класиране на сайт може да видите класирането и по други важни термини за търсене, свързани с оптимизация на сайт. Натиснете изображението вляво за по-голям размер.


ganbox.com на луната

ganbox.com на лунатаНа 15.12.2010 г. по случай своя 10 годишен рожден ден Google Adwords изпрати благодарности, до някои от своите клиенти. Ganbox ползва услугите на Google Adwords не само за свои проекти, но и при предоставяне на услугата SEO оптимизация на свои клиенти. Услугата включва в себе си управление на Adwords кампании и фина настройка с цел оптимизиране на разходите за реклама. В показаното видео има персонална благодарност от Google Adwords към Ganbox за това, че ползва тяхната услуга за PPC реклама.


Награда от БГСайт 2010

Награда от БГСайт 2010 за ganbox.comПрез ноември 2010г. ganbox.com спечели награда в 11-тото издание на най-престижния у нас уеб конкурс за най-добър сайт БГСайт 2010. Сайтът ganbox.com спечели 1-място в категория „личен блог/сайт“ при гласуване на публиката. Подробно за новината може да прочетете в статията Награда за ganbox.com от БГСайт 2010.


SEO състезание

Гугъл оптимизацияНа 24.09.2007 г. gan се включи в първото българско SEO състезание "яицазимитпо лъгуг" създавайки сайта ganbox.com. На дата 01.12.2007 г. SEO състезанието приключи. Сайтът ganbox.com е на 4-то място и на първа страница в Google по фразата, по която оптимизираха всички SEO състезатели! Изключително добро постижение предвид изключително високата конкуренция. Интересното е, че дори участници в състезанието оцениха представянето на ganbox.com, като много добро.


Интервюта, статии и публикации

  • Видео интервюта по bTV на SEO консултанта Георги Стефанов от ganbox.com излъчени през септември 2011г.
  • Части от статии на Георги Стефанов са използвани в книгата "Инструменти за социални мрежи", затова в тази страница има благодарности за участието.
  • Публикация интервю SEO специалистите: Георги Стефанов (Gan) от Ganbox публикувана на 22 август 2011г. в авторитетен SEO сайт на инж. Евгени Йорданов от поредицата "SEO специалистите в България".
  • Най-стойностното българско списание за уеб технологии .net в бр. 216 на стр. 111. публикува отговор на SEO специалиста Георги Стефанов на въпроса "Какво разбирате под локално търсене и правилно ли се прилага то в България".

Отзиви за ganbox.com

Сайтът ganbox.com съдържа SEO блог, който макар и не много често, публикува изключително ценни експертни съвети по темите: SEO, уеб програмиране, уеб дизайн, уеб сигурност и ползваемост на сайтове. Предлага и няколко уеб инструмента, които към момента се безплатни и се ползват от много хора. Ето защо сайтът е високо уважаван от хората, които го ползват.

1. Писма до ganbox.com

Научавам доста от ganbox.com, сайта наистина е много полезен. Успех в надпреварата, но за мен сте №1. Поздрави Крaсимирa Зaранковa, 28.10.2011

Искам просто да ви кажа едно голямо благодаря! Благодарение на съветите ви и информацията която намираме от сайта ви имаме доста добри резултати в търсачките относно конкретни търсения в нашата сфера, решихме да публикуваме и линк към вашия сайт в признак на благодарност. KTK Konsult, Plovdiv, 27.10.2011


Следват откъси от писма изпратени до ganbox.com, повечето във връзка с участието на ganbox.com в БГСайт 2010.

Хубав и полезен сайт - заслужава си. :) Симеон Иванов

С удоволствие чета Вашия сайт, който намирам за изключително полезен. Nikolay Zinoviev

Надявам се да продължите с полезната работа, която вършите, защото напоследък явно не ви остава много време. Teodor Bochev

Благодарим за хубавия и полезен сайт! Мартин Тодоров

Един сайт, който смятам за изключително полезен! Мариана Евлогиева

Редовно ползвам сайта Ви - страхотен е. Красимира Заранкова

Използвах услугата "класиране на сайт", тя наистина ми беше полезна и споделих това в статия в личния ми блог. Деяна Илиева

Гласувахме за вас с удоволствие и стискаме палци. Мария Денчева

Имате моята подкрепа! Милена Недялкова

Желая ви успех! Аделина Низамова

Гласувах за сайта и ти желая успех! Ралица

Mnogo uvajavam vashiq site. Kaloian Angelov

2. Коментари в SEO блог
Множество положителни коментари в SEO блога на сайта например за статията Популяризиране на сайт с външни връзки.

3. Спонтанни външни линкове
Това са непринудени линкове към ganbox.com от различни хора, които говорят за сайта.

Второто мнение в тази тема на forum.joomla-bg.com: ganbox.com/news#a8 Лично на мен много ми допадат темите му за SEO.

Мнение в forum.bg-mamma.com: Публикувам линк към сайт, който от всичко прочетено в интернет, ми се стори най-разбираем и описва подробно стъпките за една SEO оптимизация, може да е полезен на някого: ganbox.com

В predpriemach.com: Разгледай в блога на Ganbox.com има чудесна статия по темата.

Втория коментар в тази тема на skolev.com: Ето една полезна публикация по въпроса : Google sitemap и Карта на сайта от Ganbox.com

Тема в webmasterbg.org

В тази тема на forum.bgfta.org

Забавно объркване с автора на блога ganspace.blogspot.com

В края на това мнение в napravisam.bg

Втория коментар в тази тема

и още много... :)

4. Доволни клиенти
Някои от доволните клиенти на ganbox.com, с които работим от много време и които сме помолили за референции, можете да видите в страницата Доволни клиенти. Тя съдържа съдържанието на препоръките, както и оригиналните сканирани документи.

Защо Ganbox?

Моля вижте страница Защо SEO услуги Ganbox, в която сме описали най-важните неща, с които да Ви помогнем да направите своя избор на SEO услуги.
Последна промяна: 24 юни 2020 г.
горе

Защо SEO от ganbox.com?Google партньорПоследвай
Подобни сайтове

Реклами от Гугъл