Важно! Търсим си нов колега или SEO партньор. Вижте страхотната ни обява за работа тук. Кандидатствайте или споделете с познат, който може да има интерес! Благодарим!

Промяна на снимка

Може да използвате тази страница, за обработване на снимка, която е на вашия компютър. След изпращане към сайта, той я обработва и веднага я връща обратно към вашия компютър, за да я запишете.

Изберете файл картинка от вашия компютър
Разрешени типове файлове: JPG, JPEG, GIF, PNG или BMP

Смали до пиксела

Завъртане на снимката: без завъртане   90° наляво   90° надясно

Огледален образ: (flip по вертикалната ос)

Ако смятате, че тази страница е полезна, може да направите дарение за сайта тук »


Указания за работа

Смаляване на снимка
Натиснете бутона [Browse...] и изберете файл с картинка, която искате да смалите. По подразбиране се променя ширината до 700 точки, като височината се променя автоматично, така че да се запази пропорцията на снимката. Например снимка с размер 1024x768 (1024 точки ширина и 768 точки височина), ако смалите ширината и до 800 точки получената снимка ще има размер 800x600 (800 точки ширина и 600 точки височина). Завъртането на снимката е незадължително. Тази опция се ползва за завъртане на снимки, които са снимани с изправен на една страна фотоапарат при снимане на хора отблизо. В този случай вероятно ще ви трябва завъртане наляво. При натискане на бутона [Промени] файла се изпраща към сайта, той я обработва и веднага я изпраща към вашия браузър, при което изкача диалогов прозорец SaveAs и можете да запишете снимката на вашия компютър. Ако искате да запазите оригинала на снимката, променете името на файла, иначе ще презапишете оригиналната снимка с обработената.

Завъртане на снимка
Ако се въведе ширина по-голяма от тази на снимката, тогава по размера нищо няма да се промени, затова ако искате само да завъртите снимката без да променяте размера и, въведете максималната височина от 2000 точки.

Условия за използване

  • Това е един уеб инструмент, който можете да използвате свободно и безплатно на ваша отговорност. Никое лице свързано по някакъв начин с този сайт не носи отговорност за нанесени евентуални преки или косвени щети, или пропуснати ползи от използването на сайта. До момента нямаме данни за подобни случаи.
  • Сайтът ganbox.com само обработва изображения и ги връща обратно, като не записва файловете на сървъра.
  • Най-често този инструмент се използва, за да създадете умалени копия на снимки (thumbnails) за уеб галерия или за създаване на аватари. Има стотици безплатни програми за това с много повече възможности, но тази страница може да се ползва бързо и отвсякъде.

Ограничения

  • Големината на изпратения файл не трябва да надвишава 8 MB.
  • Максималната зададена ширина или височина може да бъде 2000 точки.
  • При обработване на снимка се записва времето на изпращане. Следващата обработка е възможна най-рано след 20 секунди.

Коментари

За идеи, предложения и забележки пишете коментари в статията Промяна на изображение или във Facebook коментарите долу.


Последна промяна: 24 юни 2020 г.


Facebook коментари. Мнения и препоръки за този SEO инструмент.
горе

Защо SEO от ganbox.com?Google партньорПоследвай
Подобни сайтове

Реклами от Гугъл