Важно! Търсим си нов колега или SEO партньор. Вижте страхотната ни обява за работа тук. Кандидатствайте или споделете с познат, който може да има интерес! Благодарим!

SEO консултации

Предлагаме услуга по професионална SEO консултация относно ваш бизнес сайт. Консултацията се води от нашия SEO експерт Георги Стефанов. Услугата се предлага в два варианта: лична среща в рамките на град София или отдалечен разговор (видеовръзка или аудиовръзка).

1. Цена за SEO консултация при среща на живо в рамките на град София е 100 лв. за всеки започнат половин час.
2. Цена за SEO консултация по имейл, телефон или онлайн е 90 лв. за всеки започнат половин час. Обаждането е от нас на посочен от вас номер. Плаща се предварително, като ви изпратим проформа фактура.
Цената е за един бизнес сайт. Минимално време 1 час. Всички посочени цени са без ДДС. Цените са в сила от 1 октомври 2019 г.

Как да поръчам SEO консултация

Изпратете ни имейл, който съдържа:

 • URL адреса на вашия сайт и няколко приоритетни термина за търсене, по които желаете да се класирате по-добре;
 • данни за фактура;
 • желан начин на провеждане на консултацията и телефон за връзка;
 • посочете удобна за вас дата и час, но не по-рано от по-следващия работен ден;
 • не е задължително, но може да посочите един или няколко конкурентни сайта, които държите да проучим защо се класират по-добре от вашия сайт.

Ще ви върнем имейл с проформа фактура, за да може да платите и ще ви се обадим за доуточняване на времето на консултацията.
При срещата ще ви донесем оригиналната данъчна фактура или ако консултацията е проведена по телефон ще ви изпратим фактурата по пощата на посочен от вас пощенски адрес.

Какво включва услугата

Работи се по конкретен проблем, който смятате, че има в сайта или ако няма такъв, се преглежда общото състояние и какво може да се подобри в сайта. За всеки сайт отделяме поне 2 часа за подготовка, в която се определя SEO състоянието на сайта и на конкурентни сайтове. Всички забележки се описват в текстов файл.
Консултираме ви за всичко свързано с вашето по-добро представяне на вашия бизнес сайт в интернет. Това може да включва:

 • консултация за архитектурата на сайта и начин на представяне на информацията;
 • консултация за оптимизиране на бързодействието на сайта;
 • консултация за ползваемост на сайта за по-голямо удобство на потребителите;
 • консултация за управление на PPC реклами и участие в социалните медии като Facebook;
 • консултация за SEO действия по сайта и извън него;
 • общи съвети за подобряване на вашия сайт и неговата популярност.

Минимум един час, през който подробно ви обясняваме силните и слабите страни на вашия сайт и какво може да се подобри по него. Текстовия файл със забележките по сайта ще ви бъде изпратен на имейл.
За ваше удобство, консултацията може да се направи отдалечено по видеовръзка. Имаме виртуална стая за видеоконференции онлайн с възможност за споделяне на екрана на компютъра.
Други варианти са разговор през Viber или Facebook Messenger. Разбира се има и възможност за стандартен телефонен разговор на мобилен или стационарен номер.

За всякакви въпроси относно услугата, не се колебайте, да се свържете с нас от страница Контакти.

Безплатна SEO консултация

Ако имате кратък SEO въпрос, на който може да се отговори в рамките на минута-две, може да го зададете в страница безплатна SEO консултация. Ще получите отговор при първа възможност, ако отговорът не отнема много време.

Запитване за оферта за SEO оптимизация

В страница запитване за SEO оферта може да направите заявка за изпращане на оферта за оптимизация на Ваш бизнес сайт. Ще получите бърз отговор на запитването.


Последна промяна: 24 юни 2020 г.
горе

Защо SEO от ganbox.com?Google партньорПоследвай
Подобни сайтове

Реклами от Гугъл