Важно! Търсим си нов колега или SEO партньор. Вижте страхотната ни обява за работа тук. Кандидатствайте или споделете с познат, който може да има интерес! Благодарим!

Изработка на бизнес сайт или онлайн магазин

Предлагаме услугата изработка и поддръжка на сайт. Изработваме бизнес сайтове от всякаква сложност, като предпочитаме да използваме готови платформи за разработка, което ви дава следните предимства: по-ниска цена за разработка, по-бързо създаване и пускане в експлоатация на сайта и най-важното по-лесна поддръжка на сайта в бъдеще. Имаме в екипа много опитни технически SEO експерти, което ни дава възможност да създаваме сайтове по световните стандарти, подготвени за оптимизация и по-лесно откриване в Google. Задължително сключваме договор за изработка на сайт. Регистрирани сме по ДДС и издаваме данъчни фактури. Изключително много държим на бързата комуникация с клиента и на коректното отношение. При нас няма скрити такси, всичко се оферира и одобрява предварително от клиента.Как да поръчам изработка на сайт?

Изпратете ни писмо на имейл адреса посочен в страница Контакти, който съдържа:

 • Заглавие: Запитване за изработка на сайт
 • Вашите данни за контакт: име и телефон за връзка
 • Може да посочите примерен сайт, който ви харесва, като този който искате да изработим.
Ще ви върнем имейл с въпросник, с който да уточним от какъв сайт имате нужда и ще подготвим оферта. Изготвянето на оферта не ви обвързва по никакъв начин.Стъпките са следните:

 • Започваме с изпращане на въпросник по имейл, в който уточняваме основните изисквания за сайта.
 • Връщаме ориентировъчна оферта, придружена с примерни сайтове изработени от нас и очакваме потвърждение от вас.
 • Ако офертата бъде приета, се предплаща за изготвяне на техническо задание за изработка на сайт. С техническото задание се описва подробно, по какъв начин ще работи сайтът и какви функции ще притежава. Например на колко езика ще бъде сайта и др. Също така се фиксира сума и срок за изработка на сайта.
 • След като е готово техническото задание, се подписва договор за изработка на сайт, към което се прилага техническото задание.
 • Започваме разработката на сайта на наш тестов сървър, като обикновено даваме на клиента възможност предварително да види и одобри дизайна на сайта.
 • След като сайтът е завършен и одобрен от клиента, очакваме финалното плащане по договора за изработка и преместваме сайта на хостинга на клиента.

Какво включва услугата изработка на сайт?

Подхождаме индивидуално към всеки клиент, според неговите нужди и изисквания. Консултираме и насочваме клиента, за да може да направи информиран избор относно избора на домейн, хостинг, софтуер и др. Задължително започваме с изготвяне на техническо задание, за да бъде наясно клиентът предварително, какво ще получи и колко ще плати по проекта.
За изработката на сайта, сформираме екип от двама или трима души, в който участват уеб разработчик с многогодишен опит и топ SEO експерт. След като сайтът е завършен, даваме достъп на клиента до административен панел на сайта, откъдето при желание може да променя текстове и снимки в сайта или да създава нови страници и публикации в блог секция. Ако сайтът е онлайн магазин, клиентът има достъп до качване на продукти, обработване на поръчки и др.
Не обвързваме и не задължаваме своите клиенти по никакъв начин. При желание на клиента сключваме договор за поддръжка на сайта с включени предплатени часове на месец за работа и обновяване софтуера на сайта.
За всякакви въпроси относно услугата, не се колебайте да се свържете с нас от страница Контакти.

Какви платформи използваме при изработка на сайт?

При изработка на бизнес сайт ползваме предимно платформата WordPress, заради предимствата, които предлага: богата гама от готови функционалности; лесна за оптимизиране и лесна за поддръжка. Не случайно повече от една трета от сайтовете по света ползват WordPress. Много често се случва да преработваме готови и работещи сайтове към WordPress, с цел по-добра оптимизация, като обикновено запазваме без промяна изгледа на сайта.
При изработка на онлайн магазин, съобразяваме платформата преди всичко с вида на предлаганите продукти и техните характеристики. Работим с WooCommerce, Opencart, Magento и др. Имаме в екипа си Магенто сертифициран програмист. Участвали сме в изработката на огромни магазини с автоматично импортване на продукти от няколко доставчика и връзка с външни софтуери, като складова програма, система за фактури, сайт на куриерска фирма и др.

Допълнителни услуги свързани с онлайн бизнес

Допълнително можем да ви предложим следните услуги:

 • закупуване на домейн (интернет името на сайта) и хостинг (мястото за разполагане на файловете на сайта);
 • работим с професионални копирайтъри, които могат да осигурят текстове за страници от сайта;
 • работим с професионални преводачи, които могат да преведат вашия сайт на всеки един чужд език;
 • работим с юристи, които могат да подготвят всички необходими текстове за онлайн магазин, според изискванията на закона;
 • автоматизация при въвеждане на продукти в онлайн магазин от Excel файл или база данни;
 • особено силни сме в услугата SEO оптимизация и абонаментна SEO поддръжка на сайт за постоянно подобряване на позициите в Google и увеличаване на онлайн продажбите;
Други предлагани услуги, може да видите в страница SEO услуги.

Безплатна консултация за изработка на сайт

Предлагаме безплатна консултация по всички въпроси свързани с разработката на сайта. Можем да ви консултираме относно избора на хостинг и домейн. Работим с всички известни български и чуждестранни хостинг доставчици и можем да ви предложим тези допълнителни услуги, ако не разполагате с тях. Предлагаме дори бизнес консултации, свързани с конкретен онлайн бизнес, благодарение на опита, който имаме от 2006 година досега. Можем да ви консултираме за неща, като структура на сайта, езици на интерфейса, платежни методи и др. неща от сайта, още преди да е започнала същинската разработка на сайта. Повече информация за нашия екип и защо да изберете нас може да видите в страница Защо Ganbox?.Последна промяна: 21 август 2020 г.
горе

Защо SEO от ganbox.com?Google партньорПоследвай
Подобни сайтове

Реклами от Гугъл