Важно! Търсим си нов колега или SEO партньор. Вижте страхотната ни обява за работа тук. Кандидатствайте или споделете с познат, който може да има интерес! Благодарим!

Защо да изберете Ganbox?

В тази страница ще отговорим възможно най-кратко защо трябва да изберете услугите на Ganbox, когато търсите SEO услуги за привличане на повече заинтересовани клиенти, които да доведат до повече продажби онлайн.

С какво се отличаваме в Ganbox?

1. Висока ефективност

SEO оптимизацията за повечето сайтове е най-ефективният начин за онлайн реклама с висока възвръщаемост на инвестицията и богата печалба. За всеки бизнес сайт може лесно да се направят настройки за измерване на поръчките след извършено търсене в Google и пресмятане на ефективност. Винаги при възможност измерваме ефикасност на различните рекламни канали.

2. SEO екип, не просто SEO специалист

В Ganbox по всеки сайт на клиент работи екип от най-малко трима SEO специалисти - един SEO специалист, един старши SEO специалист и един топ SEO експерт. Има строги процедури за тройна проверка, които осигуряват високо качество на отделните задачи. Отделно от това, при нужда по сайта работи един или няколко опитни програмисти и уеб дизайнер. Има и отделен екип от копирайтъри и редактор, който управлява тяхната работа, свързана с осигуряване на качествени текстове за Вашия сайт и за външни публикации. Много по-добре е по сайта да работи екип, отколкото да наемете един маркетинг специалист. Може да видите SEO екипа на Ganbox в страница Контакти.

3. Високо ниво на експертност

Освен няколко опитни SEO специалисти и един топ SEO експерт, в Ganbox разполагаме и с много добри програмисти, които могат да решат всеки сложен технически проблем във Вашия сайт, стига да ни бъде осигурен достъп до сайта. В Ganbox към този момент няма начинаещи SEO специалисти, целият екип на Ganbox е от хора с опит от над 3 години. Всички служители имат висше образование. Има колеги с Google сертификати. Постоянно следим новостите в SEO и правим експерименти с наши сайтове, какво работи и какво не. Ganbox съществува от 2006 г.

4. Постоянен SEO мониторинг

В Ganbox постоянно правим наблюдение на вашия сайт и неговото представяне. Мониторингът включва:

  • постоянно следене дали сайтът се отваря от различни места;
  • скорост на отговор и скорост на зареждане на всички страници на сайта, не само началната;
  • следене на новите линкове към сайта и откриване на опасни линкове, които могат да навредят на сайта Ви - често се случва конкуренти да правят лоши връзки към сайта Ви;
  • проверки дали сайтът не е компрометиран от хакери;
  • автоматично ежедневно отчитане на позициите по ключови думи и фрази и средната позиция на сайта;
  • следене на брой индексирани страници и брой домейни осигуряващи линкове;
  • отчитане на изменението на органичния трафик към сайта и общата видимост на сайта;
  • периодично измерване на други важни SEO параметри и отчитане на напредъка на сайта.
Непрекъснатото наблюдение на сайта е много важно, защото липсата на такова, понякога може да доведе до чувствително влошаване на оптимизацията на сайта за дълъг период от време.

5. Прозрачност

Процесът по SEO оптимизация съдържа множество дейности и е нещо, което трудно се обяснява и измерва, затова се опитваме да дадем възможно повече обратна връзка към клиента. За тази цел даваме достъп на всеки клиент до сайт, в който екипът работещ по сайта организира своята работа. Там се виждат по-важните задачи и техният статус, както и периодични отчети в PDF формат, написани на разбираем език.

6. Коректност

Наш приоритет е да бъдем коректни с всеки клиент, защото държим на безупречна репутация. Имаме ясни и предварително уточнени условия. С всеки клиент предварително подписваме договор за абонаментна SEO поддръжка, с подробно описани права и задължения на двете страни. При нас няма изненади - няма скрити такси и условия.

7. Цялостна грижа за вашия сайт

Услугата абонаментна SEO поддръжка предлагана от Ganbox е цялостен Inbound маркетинг, като реално включва множество дейности и допълнителни безплатни услуги. Ние се грижим постоянно за вашия сайт и за неговото по-добро представяне в интернет, все едно е наш проект. Услугата включва безплатни маркетинг консултации, безплатно управление на рекламна кампания в Google Adwords, безплатен достъп до платени SEO инструменти и др.

Още причини да изберете Ganbox за SEO услуги

Доволни клиенти

Много известни български брандове се довериха на Ganbox и имаме клиенти, с които работим много отдавна, както може да видите в страница Доволни клиенти. В тази страница има и препоръки от някои клиенти на Ganbox.

Класиране в Google

Проверете как се класира нашият сайт ganbox.com в Google по важни ключови думи и фрази свързани със SEO оптимизация. Според нас е важно фирмата, която Ви предлага SEO услуги да се класира добре в Google. Може да видите някои ключови думи по които се класира сайта в страница Класиране на Ganbox.

Авторитет и доверен партьор

Ganbox е фирма с отлична репутация и висок авторитет. SEO агенция Ganbox е официален Google патньор. Препоръчвани сме дори от конкурентни SEO фирми, нещо което се случва много рядко в България. Ние търсим само дългосрочно сътрудничество и имаме много клиенти, с които работим над 5 години заедно. Лоялни сме към текущите си клиенти и не поемаме да работим повече от един сайт в дадена бизнес ниша. По тази причина работим с ограничен брой клиенти. Това са хората, които подхождат сериозно към своя бизнес и разбират, че SEO е дългосрочна инвестиция в сайта, която с времето се изплаща многократно.

Модерна зелена фирма

Грижата за околната среда при нас е не само на думи - не ползваме хартия за документи в офиса. От създаването на фирмата работим само с електронни фактури и имаме няколко случая на подписани договори изцяло електронно с цифров електронен подпис. Всички работни документи са онлайн в облачни сървърни услуги. Ползваме енергоспестяващи уреди, автоматично или отдалечено изключване на електроуредите през интернет. Смятаме, че дори дребните жестове към природата са важни.

Свържете се с нас сега!

Ако вече сте убедени, че трябва да поръчате SEO услуга от Ganbox или ако имате нужда от повече информация, може да се свържете с нас от страница Контакти.


Последна промяна: 24 юни 2020 г.
горе

Защо SEO от ganbox.com?Google партньорПоследвай
Подобни сайтове

Реклами от Гугъл