SEO конференция Digital4Varna 2022

Темата на четвъртото издание на Digital4Varna е SEO и Content Marketing

 

На 25 юни 2022 г. в събота от 9:00 ч, във Фестивален и Конгресен център, Варна (известно като ФК) ще се проведе четвъртото издание на конференцията Digital4Varna.

Всяка година събитието събира професионалисти с доказан опит в дигиталния свят – seo експерти, маркетолози, рекламисти, търговци, копирайтъри, графични дизайнери, инфлуенсъри, собственици на бизнес и предприемачи. През 2022 година темата на събитието ще бъде „SEO и Content Marketing“.

SEO експертът на Ganbox - Георги Стефанов и тази година е поканен от организаторите като лектор на събитието и ще говори на тема SEO и Google Updates - Какво се случи през 2021 и какво да очакваме през 2022?

Bonus: Нещо повече, ако проявявате интерес към събитието може да ползвате нашия код D4VGANBOX за 10% отстъпка от цената на билета.

Digital4Varna е част от най-мащабните digital инициативи, които Digital4 Foundation организира в България. Инициативата се провежда в още шест областни града в страната, като се посещава от над 3000 души годишно. Тази година изданието в морската столицата ще посрещне над 200 участника.

Заповядайте!

Прочетена:6105
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (Няма гласове. Дайте оценка първи!)
Loading...
Георги Стефанов
Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Повече от 15 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

споделиха
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram