SEO хостинг от ganbox.com

Евтин хостинг

Тази публикация има за цел да съобщи, че сме риселър на хостинг услугите на няколко от най-добрите хостинг доставчици в България. Предлагаме споделен хостинг с cPanel на сървъри на известни хостинг доставчици, с гарантирано качество, бърза връзка и денонощна поддръжка. Услугата се предлага само за слабо и средно посещавани сайтове, като може да изберете доставчик.

Защо да поръчате хостинг от нас?

Защо от нас, а не директно от хостинг доставчика. По няколко причини:

SEO хостинг – може да ползвате до 16 различни IP адреса в различни български class C мрежи – идеално решение за помощни сайтове на основен бизнес сайт;

консултации – ние знаем какво правим, предлагаме консултации и начални настройки по прехвърляне на файловете и базата данни на вашия сайт, създаване на FTP акаунти и пощенски кутии и др.

поддръжка – грижа за сайта и мониторинг за проблеми; при свършване на мястото или трафика, или при изтичане на хостинга ще се свържем с вас;

качество – независимо, че го рекламираме, като евтин хостинг, това в никакъв случай не е за сметка на качеството, дори напротив – получавате възможно най-качествения споделен хостинг от реномирани хостинг доставчици.

– контрол – за всеки ваш домейн може да имате отделен cPanel за управление, от където имате пълен контрол над сайта;

еластичност – ако имате нужда от повече дисково пространство или месечен трафик, само се свържете с нас;

ниска цена – според изискванията на вашия сайт, годишната такса може дори да бъде по-ниска спрямо цената на хостинг доставчика – това е възможно поради ниските системни изисквания на вашия сайт и поради факта, че няколко клиента споделят един акаунт, като това намалява цената спрямо стандартната;

добри съседи – всички сайтове, които хостваме в нашия хостинг акаунт са внимателно избрани от нас, така че да не бавят хостинга и да не пречат на другите сайтове в акаунта – нещо което може да повлияе добре на SEO оптимизацията; Не приемаме на хостинг при нас сайтове за възрастни.

Допълнителни услуги

ежедневно автоматично следене на позициите на сайта в Google на Вашия сайт и на конкурентни сайтове, по различни ключови думи и изобразяване на позициите графично, също следене на новите входящи линкове към сайта и изпращане на седмични отчети – така с един поглед знаете какъв е SEO напредъка на вашия сайт спрямо конкуренти;

брояч на посещенията на вашия сайт в реално време хостван от нас (по-добър от Google Analytics) с възможност за седмични или месечни доклади;

– отстъпки за SEO услуги от ganbox.com;

– CDN (Content Delivery Network) – разпределяне на статичното ви съдържание по различни сървъри с цел по-бързо зареждане на страниците и спестяване на трафик;

– услуги по сканиране на сайт за уязвимости; уеб сигурност и защита на вашия сайт.

 

За кого е подходяща услугата?

1. За бизнес сайтове с малки до средно големи изисквания към ресурсите.  Сайтовете може да са статични или динамични с база данни. Обикновено това са сайтове от вида „визитна картичка“ с 5-6 страници до по-големи сайтове, като продуктови каталози и дори онлайн магазини с хиляди стоки, но по-слабо посещавани.

2. За SEO оптимизатори, които искат сателитни сайтове на евтин хостинг, на който да хостнат на различни IP-и адреси помощни сайтове, с цел по-силни линкове, които да помогнат на класирането на един основен бизнес сайт. Може да хоствате няколко сайта на различни IP адреси, дори в различни мрежи.

3. За всеки слабо посещаван сайт, който иска да оптимизира разходите, но отново да получи качествен хостинг.

4. За всеки собственик на нов сайт, който не иска или няма време да се занимава с купуване и настройване на домейн и хостинг.

За повече информация свържете се с нас от страница Контакти.

.

Ако вашия бизнес сайт все още е на безплатен хостинг, прочетете статията  Често срещани SEO грешки на бизнес сайтове.

 

Прочетена:11519
« Предишна публикация

Фирмени страници в Google+

 Създаване на Google+ бизнес страница Освен личен профил в социалната мрежа Google+, вече може да създадеш страница за твоя бизнес сайт. Започни на адрес https://plus.google.com/pages/create. От бутоните вляво избери категория на страницата. Най-често това е местен бизнес или ... Повече информация »

Следваща публикация »

WordPress плъгин за бутони за социални мрежи

Нова версия на WordPress плъгина Ganbox Sociable за споделяне на публикации в социални сайтове за споделяне на линкове. Новата версия може да изтеглиш от линка ganbox.com-sociable2 В тази версия сме добавили няколко бутона:  Google+ бутон на новата ... Повече информация »

1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (1 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...

Един коментар

  1. Uliandim 27.12.2011
споделиха