Награда за ganbox.com от БГСайт 2010

Изключително ми е приятно да съобщя на феновете на сайта, че ganbox.com печели награда в 11-тото издание на най-престижния у нас уеб конкурс за най-добър сайт.
Сайтът ganbox.com спечели 1-място в категория "личен блог/сайт" при гласуване на публиката. Ето страница с победителите във всички категории.

Събитието беше добре организирано. Бяха раздадени награди в 16 категории, като във всяка има награда на журито и награда на публиката. Независимо от големия брой награди, церемонията протече бързо и без излишни официалности. Наградата за ganbox.com беше връчена от писателката Ваня Щерева и получена лично от мен. Това, което казах на сцената ще напиша и тук:

Искам да благодаря на всички, който гласуваха за сайта ganbox.com! Приятно съм изненадан от десетките писма с пожелания за успех в конкурса и за бъдещо развитие на сайта.

ganbox.com ще продължава да пише експертни статии на тема SEO оптимизация, уеб програмиране и уеб дизайн. Целта ни е да помагаме сайтовете да стават по-добри: по-популярни, по-лесни за използване и по-бързи.

Връчване на наградата на БГСайт 2010 за ganbox.com

Интервю с Георги Стефанов пред БГСайт.

За коментари по темата може да пишеш на стената на фен страницата във Фейсбук.

Благодаря!

На снимката: Ваня Щерева връчва наградата на Георги Стефанов (gan) (снимката е от албум на Justine Toms от Facebook)
.
.

.

.
.

Прочетена:27448
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (2 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...
Георги Стефанов
Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Повече от 15 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите. 

6 comments on “Награда за ganbox.com от БГСайт 2010”

  1. Честито, заслужаваш го! 🙂

  2. Поздравления за наградата! Тя е доказателство за това че сайта е полезен и добре поддържан.

  3. Честито, Георги, да си я пазиш много. 🙂 И ние спечелихме награда, само че в SEO състезанието на Оги. И това благодарение на това, че опорченото Жури нямаше нищо общо с оценяването 🙂

  4. Както винаги, наградата на публиката е най-стойностна. Поздравления, и продължавай с блога - статиите с практически примери на PHP и MySQL са страхотни.

  5. Честито и от мен, малко със закъснение! Аз също гласувах за теб и стисках палци да победиш всички!

споделиха
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram