Награда за ganbox.com от БГСайт 2010

1 място в категория личен сайт при гласуване на публикатаИзключително ми е приятно да съобщя на феновете на сайта, че ganbox.com печели награда в 11-тото издание на най-престижния у нас уеб конкурс за най-добър сайт.
Сайтът ganbox.com спечели 1-място в категория „личен блог/сайт“ при гласуване на публиката. Ето страница с победителите във всички категории.

Събитието беше добре организирано. Бяха раздадени награди в 16 категории, като във всяка има награда на журито и награда на публиката. Независимо от големия брой награди, церемонията протече бързо и без излишни официалности. Наградата за ganbox.com беше връчена от писателката Ваня Щерева и получена лично от мен. Това, което казах на сцената ще напиша и тук:

Искам да благодаря на всички, който гласуваха за сайта ganbox.com! Приятно съм изненадан от десетките писма с пожелания за успех в конкурса и за бъдещо развитие на сайта.

ganbox.com ще продължава да пише експертни статии на тема SEO оптимизация, уеб програмиране и уеб дизайн. Целта ни е да помагаме сайтовете да стават по-добри: по-популярни, по-лесни за използване и по-бързи.

Връчване на наградата на БГСайт 2010 за ganbox.com

Интервю с Георги Стефанов пред БГСайт.

За коментари по темата може да пишеш на стената на фен страницата във Фейсбук.

Благодаря!

 

На снимката: Ваня Щерева връчва наградата на Георги Стефанов (gan) (снимката е от албум на Justine Toms от Facebook)
.
.

.

.
.

Прочетена:16980
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (2 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...

6 коментара

  1. ivochimi 15.11.2010
  2. Бегебот 27.11.2010
  3. coollife 17.12.2010
  4. Валентин 19.02.2011
споделиха