Важно! Търсим си нов колега или SEO партньор. Вижте страхотната ни обява за работа тук. Кандидатствайте или споделете с познат, който може да има интерес! Благодарим!

SEO услуга по изграждане на линкове към вашия сайт

Ние от ganbox.com предлагаме професионална SEO услуга по регистриране на сайт в български уеб директории и сайтове за споделяне на линкове. Тази услуга е част от услугата линк билдинг (link building), която предлагаме на своите SEO клиенти. Предлагаме следните пакети:

Пакет 1 - начало

Цена 119 лв. Време за изпълнение две седмици. Включва ръчно изпращане на сайта към 20 избрани dofollow уеб директории, които дават качествени еднопосочни линкове към вашия сайт.

Пакет 2 - бизнес

Цена 199 лв. Време за изпълнение до 20 работни дни. Включва ръчно изпращане на сайта към 90 сайта. От тях има dofollow уеб директории, сайтове за споделяне на линкове (като cenbg.com и svejo.com) и авторитетни nofollow уеб директории с много посещения.

Пакет 3 - свят

Цена 149 лв. Време за изпълнение до две седмици. Включва ръчно изпращане на сайта към над 70 англоезични сайта. От тях има dofollow уеб директории с висок Page Rank. За да ползвате този пакет трябва вашия сайт да има версия на английски или да създадете поне една уеб страница с описание на вашата дейност на английски.

Условия за предоставяне на услугата

Всички цени са в български лева без включен ДДС. Не се приемат сайтове за възрастни или MLM схеми.

Тази услуга не включва SEO консултации, приема се, че клиентът вече е получил такава и е сигурен, че има нужда от тази услуга.

Ganbox не носи отговорност, ако към сайта вече са били изградени опасни линкове и поръчването на тази услуга има негативен ефект върху сайта.

Получавате текстов файл със сайтове, в които е изпратен за добавяне вашия сайт, разделен по дати на изпращане. Ако желае клиента може да ни изпрати няколко варианта на заглавие и описание на сайта. Ако не го направи ние ще изготвим едно заглавие и описание, като ползваме публикуваната информация в сайта.

В някои от сайтовете добавянето става веднага, в други сайтове става след седмици и дори след месеци в зависимост, колко хиляди сайта чакат на опашка за добавяне. Ganbox не може да гарантира добавяне, защото това зависи само от собствениците на тези сайтове и тяхната лична преценка.

Ако клиента не ни предостави специален имейл за регистриране, ние ще създадем служебен имейл, на който някои от сайтовете изпращат линкове за потвърждение на регистрацията. Освен отчета, клиента получава достъп до имейла, който сме създали и от него също се вижда в кои сайтове е изпратен сайта на клиента.

Свържете се с нас сега от страница Контакти.

Какво е Регистриране в търсачки?

В България се наложи термина "Регистриране в търсачки", който е една малка част от процеса по SEO оптимизация. Съответният английски термин е "Site Submission" и включва в себе си изпращане на URL адреса и описание на сайт в уеб директории, директории за статии и социални мрежи за споделяне на линкове.

Регистриране в търсачки, е SEO услуга, която ви гарантира създаване на качествени и постоянни еднопосочни връзки към вашия сайт. Ние имаме създаден списък със сайтове, които са избрани така, че да носят най-голяма SEO стойност за вашия сайт. Поддържаме винаги актуален този списък. Услугата е подходяща както за нови сайтове, така и за сайтове, които не са правили досега регистриране в уеб директории. Нещо повече, смятаме, че регистрацията в търсачки е своебразен задължителен минимум за нови сайтове. Важно е тази услуга да бъде извършена качествено от SEO специалист с опит, защото в противен случай първите линкове към вашия сайт ще бъдат с лошо качество и това ще намали доверието на търсачките във вашия сайт, което може да доведе до по-трудно и по-бавно добро класиране.


ВНИМАНИЕ! Ако сте наш клиент на услугата абонаментна SEO поддръжка, получавате тази услуга безплатно.Основни положения при регистриране на сайт в уеб директории

Подготовка за регистриране

Ако сте решили, че можете да регистрирате вашия сайт сами ще откриете, че това не е лесна работа и изсква повече време отколкото сте очаквали. Трябва да знаете най-важното - за да пристъпите към регистрация в търсачки, трябва вашия сайт да е подготвен за SEO оптимизация - трябва да са извършени onpage SEO действия по сайта. Ако това не е така регистрирането не се препоръчва, защото няма да има желания ефект и дори може да създаде проблеми. Най-важното е вашия сайт да има правилна структура и кратки URL адреси. Може да се консултирате по този въпрос с нашия SEO консултант Георги Стефанов.

Преди да изпращате вашия сайт към уеб директории ви препоръчваме да прочетете статията Регистриране в търсачки с общи съвети за регистрирането в уеб директории. Снабдете се със списък с уеб директории, като не е нужно да изпращате вашия сайт до всичките наведнъж. Най-добри резултати се получават, ако изпращате вашия сайт възможно по-бавно. Например в до два сайта на ден. Създайте няколко варианта на заглавие и няколко варианта на описание на сайта.

Изисквания на уеб директориите

При изпращане на сайт в уеб директория задължително въведете валиден имейл адрес. Малка част от уеб директориите ще ви изпратят на имейла линк за активиране, който трябва да натиснете, за да бъде добавен сайта ви. След изпращане на вашия сайт в директориите, проверете имейла си, като обикновено писмата влизат в папка Spam. Натиснете линковете в изпратените писма. Заглавието трябва да не бъде много кратко. Повечето директории изискват заглавието да бъде уникално - ако друг е изпратил същото преди, ще трябва да го промените и да опитате отново. Почти всички уеб директории изискват описанието да бъде над 150 символа. Не трябва да избирате главните категории в падащия списък, а само подкатегории. Не пишете само ключови думи в описанието или само големи букви в заглавието - почти сигурно е, че сайта ви ще бъде отхвърлен.
горе

Защо SEO от ganbox.com?Google партньорПоследвай
Подобни сайтове

Реклами от Гугъл