Важно! Търсим си нов колега или SEO партньор. Вижте страхотната ни обява за работа тук. Кандидатствайте или споделете с познат, който може да има интерес! Благодарим!

За контакт със SEO консултант

За контакти:

Имeйл за връзка с Ganbox Имeйл:  office@ganbox.com
мобилен телефон за връзка с Ganbox GSM номер:  +359 887972157  Георги Стефанов

Ganbox
телефон за връзка с ganbox.com Стационарни телефони:
София (02400 40 20
(в работни дни от 9:30 до 12:00 и от 14:00 до 17:30 ).

Други:
Facebook бизнес страница на ganbox.com Facebook фирмена страница
Facebook профил Facebook профил на Георги Стефанов.

За всякакви коментари на тема SEO и уеб програмиране моля пишете в блога.

Офис адрес на Ganbox

Ganbox офис адрес
1421  София,   ул. Димитър Хаджикоцев 59 ап.3   моб.тел. 0887972157.

За фирмата

Сайтът ganbox.com е собственост на фирма Делга ЕООД и е създаден от gan на 24.09.2007 г. специално за участие в състезанието по seo оптимизация - Яицазимитпо Лъгуг.
От дата 11.02.2008 г. официално предлага услугата seo оптимизация на други бизнес сайтове.
Фирмата има отлична репутация и се оценява дори от конкуренти, като едно от големите имена в бранша на SEO услуги в България.

Фирмени финансови данни

Име на фирма:
Делга ЕООД
ЕИК (БУЛСТАТ):
201067251
Рег. по ДДС №:
BG 201067251
М.О.Л.:
Деляна Антонова
IBAN:
BG45RZBB91551036106605
BIC / SWIFT:
RZBBBGSF


Приемат се плащания САМО по банков път. Фирмата е регистрирана по ДДС.
Издаваме данъчни фактури до 3 дни след плащане по проформа фактура и изпращаме издадената фактура по пощата.

За нашия екип оптимизатори

снимка на seo експерт Георги Стефанов Георги Стефанов (gan) е създател на сайта . SEO експерт, магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988, професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Работи повече от 10 години като програмист в интернет компанията Orbitel, която е и първият и най-голям алтернативен телеком в България. Там работи по проекти свързани с изграждане на мащабни уеб услуги и приложения. След това работи за Спектър Нет, MTel, A1. По-късно работи като маркетинг консултант за международната форекс компания ActivTrades. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове изградени на PHP/MySQL платформи. Често е канен като лектор на различни маркетинг конференции и събития. През последните 17 години, непрекъснато развива бранда Ganbox. Повече информация вижте в личен сайт на Георги: gan.bg

снимка на seo специалист Георги Георгиев Георги Георгиев (g.georgiev) е старши SEO специалист. Участва в анализ на SEO данни и услуги по изграждане на линкове (линкбилдинг). SEO одити и Facebook копирайтинг. Управление на Adwords кампании на клиенти. Периодични SEO отчети за клиенти с анализ на данните. Google сертификати на Георги Георгиев, може да видите тук. Редактор на множество сайтове собственост на Ganbox. Част от екипа на Ganbox от януари 2015г.


снимка на seo специалист Симеон Бонев Симеон Бонев (s.bonev) е старши SEO специалист. Занимава се със SEO от преди 2009 г. Участва в анализ на SEO данни и услуги по изграждане на линкове (линкбилдинг). Извършва подробни SEO одити. Периодични SEO отчети за клиенти с анализ на данните. Извършва много добра диагностика и анализ на данни на сайтове от всякаква сложност. Истински WordPress магьосник. Изработва и преработва сайтове на платформата WordPress. Редактор на множество сайтове собственост на Ganbox. Част от екипа на Ganbox от януари 2017г.


снимка на seo специалист Нина Върбанова Нина Върбанова (n.varbanova) е SEO специалист с опит в оптимизацията на сайтове от 2014г. Голяма част от познанията си придобива оптимизирайки сайтове на английски език за бизнеси извън България. Става част от екипа на Ganbox през м. юли, 2017г., където се запознава и започва да прави SEO на местно ниво. Участва в анализа на данни за сайтове от SEO гледна точка, изготвяне на периодични SEO отчети за клиенти, изграждане на линкове (линкбилдинг) и семантични ядра. Магистърска степен - специалност "Стопанско Управление".


снимка на seo специалист Асен Джумалиев Асен Джумалиев (a.dzhumaliev) е SEO специалист с опит в оптимизирането на сайтове от 2017г. Основната част от познанията си натрупва с работа по собствени проекти. Става част от екипа на Ganbox през април 2019, където за пръв път се запознава и започва работа по SEO проекти на местно ниво. Участва в анализа на данни за сайтове от SEO гледна точка, изготвяне на периодични SEO отчети за клиенти, изграждане на линкове (линкбилдинг) и семантични ядра. Притежава сертификат за Google Analytics, който може да видите тук.


снимка на seo специалист Виктор Бойчев Виктор Бойчев (v.boichev) е SEO специалист. Занимава се със SEO от 2008 г. Виктор е 4 в 1 неочаквано добра комбинация - дизайнер, SEO, копирайтър и WordPress фен. С отношение към качеството и детайлите. Собственик на множество ресурси, сайтове и блогове. Участва в анализ на SEO данни и услуги по изграждане на линкове. Периодични SEO отчети за клиенти с анализ на данни. Редактор на сайтове и Facebook групи собственост на Ganbox. Част от екипа на Ganbox от август 2016 г.


снимка на уеб програмист Димитър Чакъров Димитър Чакъров (gimly) е уеб програмист с над 10 години опит в разработката на сайтове и уеб приложения, базирани на PHP и използващи MySQL или PostgreSQL бази-данни. Еднакво добре работи както със стабилни и широкоразпространени системи като Zend Framework, CodeIgniter, YiiFramework, Wordpress, Joomla, JQuery и др.; така и с разработването на изцяло самостоятелни решения. Освен многобройните сайтове, е разработил и собствен framework, който използва за подходящи като изисквания сайтове за клиентите си, както и като основа на собствените си разработки.

снимка на уеб програмист Георги Ганчев Георги Ганчев (johny) е уеб програмист с над 12 години опит, специализирал се в областта на онлайн търговията и уеб приложенията с динамично и мултимедийно съдържание базирани на PHP и MySQL. Справя се отлично с различни готови платформи за управление на съдържанието и онлайн търговия като Magento, OsCommerce, XCart, SummerCart/Seliton, Drupal, Joomla, WordPress както и с уеб приложения базирани на разпространени framework системи като Zend Framework. Търсейки предизвикателства помага на Димитър Чакъров за създаването на framework, отговарящ на техните разбирания за съвременно уеб програмиране. Цени високо потребителското преживяване и е експерт в разработката на удобни и достъпни интерфейси с помощта на съвременни библиотеки като JQuery, JQ Tools и Raphael.

снимка на уеб дизайнер Силвия Киркова Силвия Киркова (silvia) е уеб дизайнер от 2008г. При всеки проект се стреми да създаде иновативен и удобен за използване дизайн. Всеки сайт дизайн е съобразен с препоръките на Google. Има задълбочени познания по HTML5, CSS3, Responsive Design, Foundation framework, iOS Design, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Flash (създаване на банери и заглавни части на сайт), JQuery, WordPress Themes и ръчно рисуване.


снимка на управител Деляна Антонова Деляна Антонова (delga) е управител на Делга ЕООД, SEO анализатор на сайтове и копирайтър. Завършено висше образование специалност "Българска филология" степен магистър. Участва активно в проектите като копирайтър и в процеса по изграждане на качествени линкове към клиентски сайтове - линк билдинг в Ganbox.


снимка на seo специалист Лиляна Антонова Лиляна Антонова (lili) е младши SEO специалист и копирайтър. Завършва висше образование специалност "маркетинг". Участва в анализ на SEO данни и услуги по написване на текстове (копирайтинг) и изграждане на линкове (линкбилдинг). Редактор на множество сайтове собственост на Ganbox. Част от екипа на Ganbox от януари 2015г.При оптимизирането на сайтове ganbox.com ползва услугите основно на:
4-ма програмисти - Димитър Чакъров, Георги Ганчев, Виктор Бошнаков, Стефан Стоименов;
2-ма уеб дизайнери и десетина копирайтъра участващи като автори в Директория за статии.Банери и текстови връзки

Всеки който оценява труда положен в този сайт и желае да добави линк може да ползва:

<a href="https://ganbox.com" title="SEO оптимизация от ganbox.com - лесно откриване на вашия сайт">seo оптимизация</a>

или в следния кратък вариант, при който на вашия сайт ще се вижда само думата "seo":

<a href="https://ganbox.com" title="SEO оптимизация от ganbox.com - лесно откриване на вашия сайт">seo</a>

Ако искате да добавите тази връзка във форум или блог (например във вашия подпис), тогава това е кода:

[url=https://ganbox.com]seo оптимизация от ganbox.com[/url]Ако поставите следния HTML код на вашия сайт
<a href="https://ganbox.com"><img src="https://ganbox.com/img/seo.80x15.jpg" style="border:0" alt="seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт" title="seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт" /></a>
ще получите следния бутон с големина 80x15 сочещ към сайта ganbox.com:
seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт


Ако поставите следния HTML код на вашия сайт
<a href="https://ganbox.com"><img src="https://ganbox.com/img/seo70x70.jpg" style="border:0" alt="seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт" title="seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт" /></a>
ще получите следния бутон с големина 70x70 сочещ към сайта ganbox.com:
seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт


Ако поставите следния HTML код на вашия сайт
<a href="https://ganbox.com"><img src="https://ganbox.com/img/ganbox-300x70.jpg" style="border:0" alt="seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт" title="seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт" /></a>
ще получите следния банер с големина 300x70 сочещ към сайта ganbox.com:
seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт


Ако поставите следния HTML код на вашия сайт
<a href="https://ganbox.com"><img src="https://ganbox.com/img/seo.88x31.jpg" style="border:0" alt="seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт" title="seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт" /></a>
ще получите следния бутон с големина 88x31 сочещ към сайта ganbox.com:
seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт


Ако поставите следния HTML код на вашия сайт
<a href="https://ganbox.com"><img src="https://ganbox.com/img/seo150x150.gif" style="border:0" alt="seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт" title="seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт" /></a>
ще получите следния банер 150x150 сочещ към сайта ganbox.com:
seo оптимизация - лесно откриване на вашия сайт


Ако поставите следния HTML код на вашия сайт
<a href="https://ganbox.com"><img src="https://ganbox.com/img/g96x96.png" style="border:0" alt="seo оптимизация Ganbox - лесно откриване на вашия сайт" title="seo оптимизация Ganbox - лесно откриване на вашия сайт" /></a>
ще получите следния банер 96x96 сочещ към сайта ganbox.com:
seo оптимизация Ganbox - лесно откриване на вашия сайт

Векторни изображения

Ако поставите следния HTML код на вашия сайт
<a href="https://ganbox.com"><img width="50" src="https://ganbox.com/img/logo.svg" style="border:0" alt="Ganbox - лесно откриване на вашия сайт" title="Ganbox - лесно откриване на вашия сайт" /></a>
ще получите следния бутон с големина 50x50 сочещ към сайта ganbox.com:
Ganbox - лесно откриване на вашия сайт
След тага img има атрибут width, в който може да променяте числото 50 на желана от вас ширина, като при това качеството на изображението не се променя.


Предварително благодарим на всеки, който реши да постави линк към нас!Последна промяна: 24 юни 2020 г.

горе

Защо SEO от ganbox.com?Google партньорПоследвай
Подобни сайтове

Реклами от Гугъл