SEO хостинг от ganbox.com

Какво е SEO хостинг?

1. Консултантска услуга за оптимизиране на разходите за хостинг.

По наши наблюдения, когато стартират нов сайт, хората не знаят какви хостинг ресурси ще им бъдат нужни и много често наемат излишно ресуси, които са в пъти повече от това което потребяват. Нашата консулнтантска услуга ви помага да оптимизирате разходите за реклама и да не плащате за нещо, което не ползвате.

2. Лесно изграждане на помощни сайтове.

В някои силно конкурентни бизнес ниши, често се налага освен основния бизнес сайт, да се правят допълнителни помощни сайтове, които да привличат посещения и да бъдат насочвани посетителите към основния бизнес сайт. Тези сайтове трябва да се хостват при различни хостинг доставчици, за по-силно SEO. Ние се грижим за управлението и поддръжката на тези ресурси. Вие плащате услугата на едно място - към нас, като това ви спестява време да мислите кой сайт, при кой доставчик и кога трябва да се плаща. Ако поверите и домейните на сайтовете на нас, можем да плащаме домейните ви автоматично, като по този начин намалява опасността да изтървете да платите домейн и да го загубите завинаги.

Евтин хостинг с високо качество

Тази публикация има за цел да съобщи, че сме риселър на хостинг услугите на няколко от най-добрите хостинг доставчици в България. Предлагаме споделен хостинг с cPanel на сървъри на известни хостинг доставчици, с гарантирано качество, бърза връзка и денонощна поддръжка. Услугата се предлага само за слабо и средно посещавани сайтове, като може да изберете доставчик. Всеки клиент има пълен cPanel достъп да файловете и базата данни на сайта си.

Защо да поръчате хостинг от нас?

Защо от нас, а не директно от хостинг доставчика. По няколко причини:

- SEO хостинг - може да ползвате до 16 различни IP адреса в различни български class C мрежи - идеално решение за помощни сайтове на основен бизнес сайт;

- консултации - ние знаем какво правим, предлагаме консултации и начални настройки по прехвърляне на файловете и базата данни на вашия сайт, създаване на FTP акаунти и пощенски кутии и др.

- поддръжка - грижа за сайта и мониторинг за проблеми; при свършване на мястото или трафика, или при изтичане на хостинга ще се свържем с вас;

- качество - независимо, че го рекламираме, като евтин хостинг, това в никакъв случай не е за сметка на качеството, дори напротив - получавате възможно най-качествения споделен хостинг от реномирани хостинг доставчици.

контрол - за всеки ваш домейн може да имате отделен cPanel за управление, от където имате пълен контрол над сайта;

- еластичност - ако имате нужда от повече дисково пространство или месечен трафик, само се свържете с нас;

- ниска цена - според изискванията на вашия сайт, годишната такса може дори да бъде по-ниска спрямо цената на хостинг доставчика - това е възможно поради ниските системни изисквания на вашия сайт и поради факта, че няколко клиента споделят общи ресурси, но имат отделни независими cPanel акаунти, като това намалява цената спрямо стандартната;

- добри съседи - всички сайтове, които хостваме в нашия хостинг акаунт са внимателно избрани от нас, така че да не бавят хостинга и да не пречат на другите сайтове в акаунта - нещо което оказва влияние на SEO оптимизацията на сайта; Не приемаме на хостинг при нас сайтове за възрастни.

За кого е подходяща услугата?

1. За бизнес сайтове с малки до средно големи изисквания към ресурсите.  Сайтовете може да са статични или динамични с база данни. Обикновено това са сайтове от вида "визитна картичка" с 5-6 страници до по-големи сайтове, като продуктови каталози и дори онлайн магазини с хиляди стоки, но по-слабо посещавани.

2. За SEO оптимизатори, които искат сателитни сайтове на евтин хостинг, на който да хостнат на различни IP-и адреси помощни сайтове, с цел по-силни линкове, които да помогнат на класирането на един основен бизнес сайт. Може да хоствате няколко сайта на различни IP адреси, дори в различни мрежи.

3. За всеки слабо посещаван сайт, който иска да оптимизира разходите, но отново да получи качествен хостинг.

4. За всеки собственик на нов сайт, който не иска или няма време да се занимава с купуване и настройване на домейн и хостинг.

За повече информация свържете се с нас от страница Контакти.

 

Ппомо кодове за хостинг / ваучери за отстъпка за хостинг услуги

Ако това предложение не ви допада и искате лично да закупите хостинг и след това да поддържате сами сайта си, може да се възползвате от нашия постоянен код за отстъпка.
Първо влезте в сайта на Superhosting през този специален линк: https://bit.ly/suphost
и направете поръчка като въведете следния код за отстъка: GANBOX, който ви дава -10% от цените на SuperHosting  (кодът е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца, както и домейн от областите com, net, org, info, biz или eu, може да се ползва повече от веднъж).
Имаме подобни кодове за отстъпка и при други хостинг доставчици.
.
Например може да получите още по-изгодни условия при хостинг доставчика ICN.bg
Влезте в сайта на ICN през този линк https://bit.ly/suphost и направете поръчка, като може да ползвате следните кодове за отстъпка:
- код: GBX30 ви дава цели 30% отстъпка при поръчка на хостинг;
- код: GBXDOM20 ви дава 8% отстъпка при поръчка на домейн в областите: .bg .com .info .biz .net .org за други домейни се свържете с нас от страница Контакти.

.

Допълнителни услуги

- ежедневно автоматично следене на позициите на сайта в Google на Вашия сайт и на конкурентни сайтове, по различни ключови думи и изобразяване на позициите графично, също следене на новите входящи линкове към сайта и изпращане на седмични отчети - така с един поглед знаете какъв е SEO напредъка на вашия сайт спрямо конкуренти;

- брояч на посещенията на вашия сайт в реално време хостван от нас (по-добър от Google Analytics) с възможност за седмични или месечни доклади;

- отстъпки за SEO услуги от Ganbox;

- CDN (Content Delivery Network) - разпределяне на статичното ви съдържание по различни сървъри с цел по-бързо зареждане на страниците и спестяване на трафик;

- услуги по сканиране на сайт за уязвимости; уеб сигурност и защита на вашия сайт.

Ако вашия бизнес сайт все още е на безплатен хостинг, прочетете статията  Често срещани SEO грешки на бизнес сайтове.

.

Прочетена:23395
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (10 гласа, оценка: 4,90 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...
Георги Стефанов
Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Повече от 15 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите. 

One comment on “SEO хостинг от ganbox.com”

споделиха
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram