Уеб брояч в реално време

 

Уеб брояч в реално време хостван от ganbox.com

За слабо посещавани сайтове, предлагаме достъпен вариант на брояч в реално време хостван от нас, който не е толкова впечатляваш като графика, но предлага следните изключително полезни функции: посещения в реално време, ключова фраза търсена в Google преди да се влезе в сайта, класация кои са най-често търсените думи преди влизане в сайта, път на всички посетени страници от един потребител, от кои държави и кои IP адреси влизат потребителите, с какви браузъри, на каква резолюция, колко време стоят в сайта. Графика на посещенията по дни, седмици и месеци. Може да виждате общ брой на посетителите в реално време – когато някой влезе брояча веднага се увеличава и когато напусне сайта или затвори браузъра, брояча намалява. Брояча може да изпраща седмични или месечни отчети на имейл в PDF и HTML формат.

Цената на този брояч е 60 лв на година. Имаш самостоятелен логин за гледане на статистиката на твоя сайт. Броячът може да се гледа през Андроид смартфон или iPhone телефон, след инсталиране на безплатно мобилно приложение.

Инсталирането на брояча е безплатно и даваме 20 дни тестов период. Този брояч е безплатен за всички SEO клиенти на ganbox.com.

Всички посочени цени са без ДДС. Инсталирането на броячите става, като ни предоставиш FTP достъп или като ти дадем код и подробни инструкции за инсталиране, за да го инсталираш сам без да е нужно да ни предоставяш достъп. Броячите може да се инсталират и на статични сайтове. Възползвай се от броячите сега, за да придобиеш по-ясна представа за твоите потребители и да подобриш своя онлайн маркетинг.

 

Защо да ползвам платен брояч?

Защо да ползвам платен брояч, като има Google Analytics? Предложеният брояч е много по-добър от Google Analytics поради няколко причини:

– когато броячът е инсталиран при нас, ние се явяваме трета страна, която гарантира, че статистиката е вярна, ако решиш да продаваш реклама на своя сайт;

– виждаш веднага какво се случва, а не с часове закъснение;

– може да изследваш поведението на потребителите;

– виждаш бързината и натоварването на сайта;

– виждаш данните на своя смарт телефон навсякъде;

– хоства се в България в БГ пиъринга и подобрява скоростта на зареждане на страниците на твоя сайт и не се губят посещения;

– изпраща удобни подробни отчети на имейл в HTML или PDF формат;

– в цената е включена поддръжка на софтуера и постояно надграждане с нови функционалности.

Може да се използва за сверяване на данните от Google Analytics, когато имаш съмнения, че Google Analytics не показва правилно.

 

За безплатно тестване на брояча, свържи се с нас от страница Контакти.

Уеб броячите в реално време са незаменим инструмент за създаване на правилна маркетинг стратегия, която да ти даде предимство пред конкуренцията.

 

.

.

Графичен брояч на посещенията

От май 2013г. не предлагаме тази услуга.

В примера брояча измерва посещенията на сайта речник rechnik.info, като показва посещенията на потребителите в реално време – колко души влизат в сайта, откъде идват, в кои страници на сайта са в момента, за колко време зареждат страниците, колко време стоят в сайта, с кои ключови думи са търсили в Google преди да влязат в сайта, показва освен колко души четат сайта и колко души пишат в сайта, ако е форум или блог. Дори за по-големите страници показва, колко души са скролнали в дъното на страницата. Уникална възможност е, че може да се връщаш назад във времето и да видиш тогава какви са били посещенията и какво са гледали потребителите. Показва и какво говорят хората за сайта в социалната мрежа Twitter. Може да се направи да ти показва данните за посещенията на смартфон телефон. Може да изпрати имейл или SMS, ако сайта отпадне, например поради спрял хостинг. Искаш ли да го инсталираме тестово на твоя сайт? Инсталирането е безплатно. Свържи се с нас от страница Контакти. Предлагаме го 20 дни безплатно, след което ако искаш да го ползваш, се предплаща, като струва по 10лв на месец или 100лв на година (20лв отстъпка при предплащане за цяла година).

С този брояч ще може да знаеш какво се случва със сайта отвсякъде и по всяко време. Особено е полезен за електронни магазини за изследване на поведението на потребителите.

 

 

Прочетена:10076
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (2 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...

15 коментара

  1. Димитър 17.03.2012
  2. rombeca 04.04.2012
  3. Ники 01.05.2012
  4. Kiril 04.05.2012
  5. Радослав 07.08.2012
споделиха