Уеб брояч в реално време

 

Уеб брояч в реално време хостван от ganbox.com

За слабо посещавани сайтове, предлагаме достъпен вариант на брояч в реално време хостван от нас, който не е толкова впечатляваш като графика, но предлага следните изключително полезни функции: посещения в реално време, ключова фраза търсена в Google преди да се влезе в сайта, класация кои са най-често търсените думи преди влизане в сайта, път на всички посетени страници от един потребител, от кои държави и кои IP адреси влизат потребителите, с какви браузъри, на каква резолюция, колко време стоят в сайта. Графика на посещенията по дни, седмици и месеци. Може да виждате общ брой на посетителите в реално време - когато някой влезе брояча веднага се увеличава и когато напусне сайта или затвори браузъра, брояча намалява. Брояча може да изпраща седмични или месечни отчети на имейл в PDF и HTML формат.

Цената на този брояч е 60 лв на година. Имаш самостоятелен логин за гледане на статистиката на твоя сайт. Броячът може да се гледа през Андроид смартфон или iPhone телефон, след инсталиране на безплатно мобилно приложение.

Инсталирането на брояча е безплатно и даваме 20 дни тестов период. Този брояч е безплатен за всички SEO клиенти на ganbox.com.

Всички посочени цени са без ДДС. Инсталирането на броячите става, като ни предоставиш FTP достъп или като ти дадем код и подробни инструкции за инсталиране, за да го инсталираш сам без да е нужно да ни предоставяш достъп. Броячите може да се инсталират и на статични сайтове. Възползвай се от броячите сега, за да придобиеш по-ясна представа за твоите потребители и да подобриш своя онлайн маркетинг.

 

Защо да ползвам платен брояч?

Защо да ползвам платен брояч, като има Google Analytics? Предложеният брояч е много по-добър от Google Analytics поради няколко причини:

- когато броячът е инсталиран при нас, ние се явяваме трета страна, която гарантира, че статистиката е вярна, ако решиш да продаваш реклама на своя сайт;

- виждаш веднага какво се случва, а не с часове закъснение;

- може да изследваш поведението на потребителите;

- виждаш бързината и натоварването на сайта;

- виждаш данните на своя смарт телефон навсякъде;

- хоства се в България в БГ пиъринга и подобрява скоростта на зареждане на страниците на твоя сайт и не се губят посещения;

- изпраща удобни подробни отчети на имейл в HTML или PDF формат;

- в цената е включена поддръжка на софтуера и постояно надграждане с нови функционалности.

Може да се използва за сверяване на данните от Google Analytics, когато имаш съмнения, че Google Analytics не показва правилно.

 

За безплатно тестване на брояча, свържи се с нас от страница Контакти.

Уеб броячите в реално време са незаменим инструмент за създаване на правилна маркетинг стратегия, която да ти даде предимство пред конкуренцията.

 

.

.

Графичен брояч на посещенията

От май 2013г. не предлагаме тази услуга.

В примера брояча измерва посещенията на сайта речник rechnik.info, като показва посещенията на потребителите в реално време - колко души влизат в сайта, откъде идват, в кои страници на сайта са в момента, за колко време зареждат страниците, колко време стоят в сайта, с кои ключови думи са търсили в Google преди да влязат в сайта, показва освен колко души четат сайта и колко души пишат в сайта, ако е форум или блог. Дори за по-големите страници показва, колко души са скролнали в дъното на страницата. Уникална възможност е, че може да се връщаш назад във времето и да видиш тогава какви са били посещенията и какво са гледали потребителите. Показва и какво говорят хората за сайта в социалната мрежа Twitter. Може да се направи да ти показва данните за посещенията на смартфон телефон. Може да изпрати имейл или SMS, ако сайта отпадне, например поради спрял хостинг. Искаш ли да го инсталираме тестово на твоя сайт? Инсталирането е безплатно. Свържи се с нас от страница Контакти. Предлагаме го 20 дни безплатно, след което ако искаш да го ползваш, се предплаща, като струва по 10лв на месец или 100лв на година (20лв отстъпка при предплащане за цяла година).

С този брояч ще може да знаеш какво се случва със сайта отвсякъде и по всяко време. Особено е полезен за електронни магазини за изследване на поведението на потребителите.

 

 

Прочетена:20924
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (2 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...
Георги Стефанов
Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Повече от 15 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите. 

15 comments on “Уеб брояч в реално време”

 1. Малко си е глезотийкса с този платен брояч. Не виждам нещо друго да предлага, което analiticsa не.

 2. Съгласен съм, че графичния брояч не е за всеки. Той е подходящ за бизнес сайтове, като например за онлайн магазини и за хора, които обичат да държат сайта си "под око". Но със сигурност и двата брояча са много по-добри от Google Analytics.

 3. Някой забелязал ли е дали забавя сайта?

 4. Това е JavaScript, който се изпълнява при клиента и няма как да се забави сайта. Само при отделни посетители на сайта, които имат много бавна връзка към чужди сайтове, може да се наблюдава следното: цялата страница се зарежда, но браузъра продължава да показва така все едно страницта не е напълно заредена и така докато се изпълни целия JavaScript. Тествано е от много места и се зарежда изключително бързо.

 5. Всъщност има доста подобни безплатни броячи. Е... може би без коментарите от туитър. Не искам да ви вкарвам "прът в колелата" и пожелавам успех. Въпреки че на българския пазар надали ще има много абонати. Ние по принцип се стискаме за "екстри".

 6. Така е. Ето защо предлагаме тази услуга предимно, като безплатна екстра на своите клиенти ползващи SEO услуги през целия период през който работим заедно. Даваме един месец безплатен тест за всички останали заинтересовани. Нямаме очаквания за много абонати, но вече имаме няколко такива.

 7. Трудно ще се мерите с google analytics но все пак успех. Обаче и той има за скоростта на сайта, в менюто Съдържание -> Скорост на сайта и там има много информация и точни времена за зареждане. А като се цъкне на Начална страница и после на Реално време се виждат и действия в реално време.

 8. Брояча е едно от най-важните неща за един сайт. Как иначе ще се оптимизира добре. Все едно да водиш ПР кампания без ПР :). Успех на идеята и мисля ,че в близко бъдеще ще има по-голям интерес все пак в интернет е бъдещето. Па дано и ние имаме някой друг лев настрани да заделяме за такива неща.

 9. Аз съм доста нов в сферата на SEO-то, но не разбирам защо трябва да се плати за платен брояч, като може да се ползва безплатен tyxo брояч?

 10. Специално tyxo според нас не е добър избор. Сложете в същия сайт втори безплатен брояч например Google Analytics и след време ще видите, че има разминавания. Платените броячи, които предлагаме освен брой посещения предлагат много допълнителна полезна информация, която е необходима за оценка на качеството на трафика, както и при създаване на SEO стратегия.

 11. Изглежда интересно, но при положение че има и безплатни броячи, които вършат не лоша работа, мисля, че повечето хора няма да се възползват от този брояч.

 12. Не го предлагаме като масова услуга. Ползва се от наши клиенти на SEO поддръжка и имаме няколко клиенти, с по-високи изисквания за техния брояч. Едното предимство е, че се хоства в България и скоростта на зареждане е висока и не се губят отчитания на посещения.

 13. За мен без да коментирам другите мнения има само един Брояч на Посещения,IP,Ключови Думи и прочие....
  Piwik - е Перфектен инструмент за всичко нужно за един начинаещ или за един Професионист.
  Безплатен.
  И освен всичко друго ganbox.com , го ползва от години.

 14. Предлагаме на наши клиенти и такъв брояч. Това за което клиентите плащат годишна такса е: инсталиране, хостинг (трафик и дисково място), поддръжка и обновявания на софтуера, автоматични PDF отчети, мобилно приложение. Когато броячът е инсталиран на наш сървър, ние се явяваме трета страна, която гарантира, че статистиката е вярна, ако клиента ни реши да продава реклама на своя сайт. За същата цел може да се ползва и Google Analytics, но има чувствителна разлика в бързодействието, когато брояча е в България и не се губят посещения при по-тежките страници.

 15. Убеден съм, че Георги Стефанов - гарантира за брояча който предлага.
  Едното предимство е, че се хоства в България и скоростта на зареждане е висока и не се губят отчитания на посещения.

споделиха
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram