Предстоящ SEO курс - онлайн и присъствено

Присъствен SEO курс в София

Ganbox предлага присъствен SEO курс в София. Най-изчерпателният SEO курс от над 30 часа лекции. Запишете се сега!

и

Онлайн SEO курс

Сега може да се запишете за онлйан SEO курс за начинаещи от Ganbox на достъпна цена. Дистанционно обучение на запис в удобно за вас време.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Следва стара информация)

Ganbox иска да информира всички заинтересовани за предстоящи специализирани IT курсове за SEO, PHP и MySQL, Google AdWords и софтуерно тестване.

Организаторът IT-Academy.BG е специализиран учебен център, който предлага адекватно в днешно време обучение за IT специалисти, които са много търсени и финансово мотивирани. Екипът от лектори на IT-Academy.BG са успели, сертифицирани IT специалисти с доказани качества и опит. Всички са готови да помогнат, споделяйки своите знания и опит.

SEO курс за начинаещи от 15 януари 2014

Това ще бъде разширен курс за SEO. Курсът по Оптимизация на уеб сайтове (SEO) ще включва подробна информация за целия спектър на тази дейност, покривайки в детайли теоретична и практическа част.

Основната цел е участниците да се научат как да привличат повече трафик и потенциални клиенти, подобрявайки позиционирането на своя уебсайт.

Курсът е ориентиран към хора с базови познания или начинаещи, които имат интерес към бързоразвиващите се IT технологии.

Целта на екипът е да запознае всички курсисти с теоретичната част и да развие правилно мисленето, чрез множество упражнения и проекти, изграждайки основата от познания необходими на всеки IT специалист.

Подробности за програмата на адрес http://www.it-academy.bg/seo-kurs/

Всички успешно завършили този SEO курс получават:

- сертифитикат за професионални знания в областта на Оптимизация на уебсайтове (SEO);

- ваучер за безплатен хостинг СуперСтарт и домейн, предоставен от СуперХостинг на стойност 76,75 лв.

Местата са ограничени.

Лектор на SEO курса е Лили Грозева

Лили Грозева е консултант по оптимизация и интернет маркетинг от 2005г. основно за корпоративни клиенти. Практиката й включва консултации, фирмени обучения, изготвяне и управление на одити и цялостни стратегии за генериране на безплатен трафик чрез SEO, активности в социални сайтове, генериране на съдържание и др.

- консултант по оптимизация и интернет маркетинг;

- преподавател по SEO и Социални мрежи в СУ “Климент Охридски”;

- сертифициран SEO специалист Optimize UK, London;

- сертифициран Google Adwords Individual.

IT-Academy.BG може да помогне за Вашата бъдеща реализация

На всеки един успешно завършил курсист, академията предлага контакт с водещи HR агенции, които търсят персонал за наши и чуждестранни софтуерни компании.

 

Прочетена:8919
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (3 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...
Георги Стефанов
Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Повече от 15 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите. 

3 comments on “Предстоящ SEO курс - онлайн и присъствено”

  1. Време беше да се появят и курсове по SEO. Доколкото съм запознат май единствената алтернатива на организираните от IT-Academy.BG SEO обучения е инициативата на Телерик, но там трябва да се отдели много по-голям времеви ресурс.

  2. Има и други SEO курсове. Например http://sabitie.bg/event/416

  3. Интересно! Значи наистина има голям интерес към SEO и желаещи да станат оптимизатори. Време е да се превърне България във втората силиконова долина! 🙂

споделиха
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram