Георги Стефанов от Ganbox ще участва на Bulgarian Digital Week 2019

Скоро предстои голямо събитие свързано с дигиталния маркетинг.  За втора година, през септември 2019, ще се проведе  едноседмичното събитие Bulgarian Digital Week, което ще бъде част от 75-тият  Международен Технически Панаир Пловдив. В седмицата от 23 до 28 септември в 10-та палата на панаира, ще се проведе това събитие организирано от  Internet Media Group и Международен Панаир Пловдив. SEO агенция Ganbox е медиен партньор на това значимо събитие.

 

Програма на събитието Bulgarian Digital Week

Тази година програмата съдържа следните панели:

 • Digital Expo
 • Digital Summit
 • Digital Show
 • Speed Mentoring
 • IT Career Fair
 • Special Edition

 

 

Новото издание на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 включва

Digital Expo

В рамките на 6 дена фирмите могат да участват с щанд и да презентират своите продукти и услуги.

Предвидена е специална кариерна зона където фирмите могат да презентират както себе си като работодател, така и свободните работни позиции.

 

Digital Show

В рамките на 6 дена фирмите могат да демонстрират и презентират в специално обособени зони (Smart Corner) иновативни технологии и продукти.

 

Speed Mentoring

Интересен и много полезен панел в иновативен формат на провеждане под формата на дискусия и отговори на въпроси. Динамична и интерактивна менторска сесия ще ви срещне с много изявени лидери в различни области, които ще могат да ви бъдат полезни с ценни съвети и лична дискусия. Това е добра възможност да изградите успешни контакти. Ще участват над 40 лектора, които може да видите на адрес https://bdw.bg/speed-mentoring/

 

Digital Summit

Включва над 30 тематични конференции, кръгли маси, дискусии, презентации и работни срещи. Участието в Digital Summit е безплатно.

Планирани са следните лекции:

 • 23.09. Конференция „Перспектива 2020. Нови печеливши бизнес модели и иновации в съвременната журналистика“
 • 23.09. Start UP Time.
 • 23.09. Digital StartUp Project Financing.
 • 24.09. Fintech, Blockchain & Cryptocurrency Regulation 2019
 • 24.09. Cyberlaw, Cybercrime & Cyber Security
 • 25.09. Smart Building and Smart Cities
 • 25.09. Industry 2020. Digital Technologies for B2B and FMCG Industry
 • 26.09. Growth Hacking & Lean Digital Transformation
 • 26.09. Smart Retail 2020. Digital Solutions for more sales
 • 27.09. E-Commerce 4.0 & Omnichannel Transformation
 • 27.09. Logistics of the future. Supply Chain Management & Fulfillment Solutions
 • 28.09. Digital Marketing Strategy for Hotels and Restaurants
 • 28.09. Video & Social Media Marketing

Video & Social Media Marketing

Конференцията ,,Video & Social Media Marketing “ свързва професионалистите по дигитален маркетинг с нови клиенти, идеи, технологии и бизнес възможности. Научете се да привличате и удовлетворявате клиентите чрез дигитални стратегии, маркетинг в социалните мрежи, маркетинг в търсачките, маркетинг на видео съдържание, анализи, мобилна интеграция и други успешни практики. Едни от най-успешните лектори в тази сфера ще споделят своя ценен опит и ефективни техники.

IT Career Fair

В рамките на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 е предвидена специална кариерна зона, в която фирмите могат да презентират, както себе си като работодател, така и свободните работни позиции.

 

BDW Special Edition

Di Tech Special Edition – луксозно издание в което ще бъде публикувана информация за конференциите, интервюта с специалисти, новини, анализи, факти и прогнози в областта на дигиталните технологии.

My Job – брошура в която ще се публикува информация за свободни работни позиции, представяне на фирми и интересни професии. Брошурата е с тираж 15 000 бр. и ще се разпространява безплатно в специални стелажи по време на есенния технически панаир в Пловдив.

 

Георги Стефанов, като утвърден SEO експерт, е поканен да участва в панела Speed Mentoring.  Този панел ще бъде в различен формат - вместо стандартна лекция, ще е под формата на отговори на въпроси от публиката по предварително зададена тема. По този начин множество хора, ще може да получат голямо количество информация и ценни практични съвети.

През втория ден, на 24 септември от 11:00 ч., Георги Стефанов ще води дискусионен панел на тема "Негативно SEO - Как компрометирането на сайта ви може да навреди на вашия онлайн бизнес". Темата ще бъде много полезна на собственци на онлайн магазини, собственици на бизнес сайтове предлагащи услуги, хора които се интересуват от дигитален маркетинг, SEO специалисти и уеб разработчици.

 

Кратка видео покана за събитието от Георги Стефанов,  има в следното видео:

 

Статистика от предишното събитие Bulgarian Digital Week 2018

През изминалата 2018 годена в Bulgarian Digital Week участваха 586 изложители – 225 български и 361 чуждестранни водещи, компании от 34 държави в Европа, Азия и Северна Америка. Над 26000 посетители специалисти от България и Европа, 5 конференции с 1374 участника, 236 лектори и 133 теми в сферата на дигиталните технологии.

 

 

Прочетена:10196
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (Няма гласове. Дайте оценка първи!)
Loading...
Георги Стефанов
Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Повече от 15 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

споделиха
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram