Автоматично SEO наблюдение на позициитеСъобщение
Поддръжката на сайта seoforia.com е преустановена и в момента вероятно не работи.
Може да опитате безплатно SEO инструмента на Ganbox за ежедневно автоматично следене на позициите на сайт и конкуренти.

Сайтът seoforia.com автоматично следи класирането на сайт в Гугъл по дадена ключова дума и записва резултатите. Записаните резултати се изобразяват под формата на графики и това ви дава възможност бързо да прецените дали сайтът ви се нуждае от SEO оптимизация.

Можете да следите до 50 ключови думи за един или повече домейни. Има възможност за настройване на аларма, която автоматично изпраща уведомително писмо, ако класирането на сайта падне под определена позиция или ако сайта на конкуренцията се качи над определена позиция. Така без да губите излишно време ще знаете популярността на сайтовете, които ви интересуват.

Сайтът е много полезен и спестява време на хора занимаващи се професионално със SEO, на собственици на сайтове, които искат да пазят история на класирането на техния сайт или на сайта на конкуренцията.

След еднократно, бързо и лесно регистриране на адрес seoforia.com/reg, ще получите на вашия имейл писмо с парола. Влезте във вашия профил с въвеждане на вашия имейл и парола от карето Login в началната страница, след което веднага можете да започнете да добавяте "query" - заявка за търсене за дадена ключова дума и домейн. До 5 минути след добавяне на query в таблицата, в колона SERP ще се появи текущата позиция на сайта в google.com. Търси се само в първите 100 позиции, ако сайта се класира на по-задна позиция в колоната ще се изведе 0.

За да можете да видите графики подобни на тази
SEOForia track popularity of your site
ще трябва да изминат няколко дни. Всеки ден сайтът автоматично ще проверява позицията и ще я записва в база данни.

За всяко търсене (query) можете да задавате резличен цвят и това го прави лесно различимо в общата графика в която се виждат всички търсения. В най-дясната колона "Graphics" на таблицата има връзка, която води до отделна графика само за това търсене и настройки, като промяна на цвета или задаване на аларма.

Можете да ползвате сайта безплатно в продължение на 2 седмици, след което автоматичните проверки ще спрат, ако не заплатите своя акаунт. Цената за следене на една ключова дума (query) е 2 USD на месец, ако имате 3 или повече ключови думи е по-добре да предплатите целия акаунт за 6 USD на месец. За тази сума ще може да следите до 50 термина за търсене. Плащането става през системата PayPal. Ако извършите няколко последователни плащания, за всяко от тях предплатения период се увеличава с един месец.

Можете да извършите плащане и от България по българска банкова сметка или през ePay.bg, като за българи има специална цена от 60 лв. на година, като трябва да предплатите цялата сума. За повече информация пишете (на български) от страница seoforia.com/contact.

Препоръчвам ви този SEO инструмент за SEO наблюдение на сайтове. Аз го ползвам за няколко сайта по които работя. Върши ми чудесна работа и спестява време. Можете да опитате за 14 дни безплатно.
горе

Защо SEO от ganbox.com?Google партньорПоследвай
Подобни сайтове

Реклами от Гугъл