WordPress плъгин за бутони за социални мрежи

Нова версия на WordPress плъгина Ganbox Sociable за споделяне на публикации в социални сайтове за споделяне на линкове.

Новата версия може да изтеглиш от линка ganbox.com-sociable2

В тази версия сме добавили няколко бутона:  Google+ бутон на новата социална мрежа на Google; новия дизайн на Svejo бутона; bgrstar.com бутон - това е новия домейн на dao.bg; бутон на novoto.net и бутон на сайта bghot.net.

Премахнати са: бутона на dao.bg, защото е заменен с бутон на bgrstar.com. Премахнати са бутоните на сайтовете piron.bg, ping.bg, pipe.bg и uhaaa.net, защото вече не съществуват или са променили предназначението си. Премахнат е и бутона на relacia.com, защото сайта е все така много бавен и спират акаунти без причина.

Svejo бутона вече има два варианта: този с името Svejo.net е както досега малко бутонче 16 x 16 пиксела и още един бутон с име "Svejo Counter", показан на картинката, който има новия дизайн на Svejo и към него има брояч, колко пъти е споделена публикацията.

Работеща версия има в този SEO блог, като бутончетата се показват под публикацията.

Инструкции за инсталиране на плъгина

Ако досега никога не си ползвал плъгин Ganbox Sociable, пропусни т.1 и т.2. и започни от точка 3.

1. Ако вече ползваш стара версия на Ganbox Sociable, за да инсталираш тази версия първо изключи стария плъгин от админ панела.

2. Изтрий файловете на стария плъгин от админ панела или директно от /wp-content/plugins папката sociable.

3. Разархивирай zip файла ganbox.com-sociable2.zip и качи папката sociable в /wp-content/plugins на сървъра.

4. Включи новия плъгин от списъка с Разширения в админ панела.

5. Влез в Настройки / Sociable и натисни бутона [Стандартни настройки подходящи за български сайтове]. Можеш да разместваш с мишката и да включваш и изключваш бутоните както желаеш. Накрая натисни [Запазване на промените].

Използването на този плъгин ще даде възможност на твоите читатели лесно да споделят твоите публикации или ти самия лесно да линкваш своите статии. Това ще ти донесе линкове към вътрешни страници на твоя сайт и ще подобри оптимизацията на сайта.

Прочетена:13156
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (3 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...
Георги Стефанов
Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Повече от 15 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите. 

One comment on “WordPress плъгин за бутони за социални мрежи”

  1. До сега не съм ползвал предишната версия на този plug-in, но тази определено изглежда доста добре. Поздравления за работата!

споделиха
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram