SEO конференция 2013 в София

На 22 март 2013 от 9 ч. в Интер Експо Център София ще се проведе Събитието SEO Конференция 2013. Разбираемо е, че това събитие за интернет маркетинг и реклама, социални мрежи, SEO и SEM, е с главно „С“ за мен и го очаквам с голямо нетърпение. Вероятно това ще е най-значимото и полезно събитие през тази година за IT сферата и за собствениците на сайтове, които имат интерес да класират своя сайт по-добре в Google. Фактът, че билетите за конференцията бяха разпродадени, дори преди да е напълно ясна програмата и лекторите на събитието, показва, че има много висок интерес.

Тази година към традиционния екип от български SEO професионалисти ще се присъедини и Мария Моева, която работи в Google oт 2008г, в отдел Search Quality и Webmaster Trends Analysts. Тя работи отблизо с екипите  Search Quality (екип за качество на търсенето), Sitemaps и Webmaster Tools.

Новото тази година е, че ще има цели 3 зали с общо 18 лекции от средно по един час на лекция и в края на деня кръгла маса за дискусии на тема SEO оптимизация и маркетинг. Целта на това разделение е да има повече време за въпроси от публиката в края на всяка лекция, както и задаване на въпроси към всички лектори на кръглата маса в края на конференцията.

Други интересни моменти ще бъдат рубриките:

– „Задай въпрос на Google“ – ще имате възможност да пращате въпроси към представителите на Google от всякакво естество. Очаквам да има забавни въпроси 🙂

– „Клиника за сайтове“ – специалисти от Google ще разгледат някои сайтове на участници в събитието и ще дадват общи съвети за подобряване на качеството и по-добро представяне пред потребителите и търсачките. Не е ли безценно?

– „Мини одит на сайт“ – SEO експерти от лекторите ще извършат безплатно анализи на сайтове на участници в конференцията. Съветвам участниците да си подготвят колега, който ще може да разбере и изпълни правилно тези съвети 😉

SEO конференция 2013 е насочена основно за уебдизайнери, уеб разработчици, маркетинг и PR специалисти в компании, рекламисти, мениджъри и предприемачи – собственици на сайтове, занимаващи се с увеличаване на присъствието в интернет.

Може да видите и едно кратко предварително интервю с някои от лекторите: Васил Тошков и Иво Илиев.

След успеха на „Новите SEO правила“, което беше много добре организирано от същите организатори, очаквам SEO Конференция да бъде още по-полезна с отлично съставена практическа програма, която разглежда конкретни проблеми. Организатори на SEO конференцията са колегите от  SEOM, Cloxy и searchengines.bg.

Ще се видим на Събитието. 😉

Прочетена:8547
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (2 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...

6 коментара

  1. Borju 18.01.2013
  2. Blagovest Georgiev 29.01.2013
  3. HP L 09.04.2013
споделиха