SEO инструменти

Последна актуализация на:

seo новини

Тази година SEO Конференция 2011 ще се проведе на 27 май в Inter Expo Center на Цариградско шосе 147. Подобно на миналата година събитието ще се проведе успоредно в две зали. В първа зала е по-представителната част, докато в по-малката втора зала ще има повече практически презантации. Може да видиш програмата на конференцията. Тази година Георги Стефанов от ganbox.com ще участва в презентациите със сесия за SEO инструменти. Ще бъдат разгледани SEO класиране, SEO състояние на сайт и бързо регистриране в уеб директории.

Отворена е специална тема във форума Въпроси за SEO инструменти за SEO конференция 2011, където може да задаваш предварителни въпроси свързани със SEO инструментите.  Въпроси може да задаваш и тук в блога, като коментари към тази публикация. Целта е тези въпроси да покажат към кои теми има интерес и да се получи по-интересен диалог при представянето на SEO инструментите.

Очертава се полезно уеб събитие с интересна програма. Миналата година събитието беше много добре организирано и се радваше на голям интерес. Надявам се тази година SEO конференцията да бъде все така на ниво и да бъде полезна на много хора.

Прочетена:8070
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (4 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...
Георги Стефанов
Георги Стефанов
Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Повече от 12 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите. 

2 comments on “SEO инструменти”

споделиха
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram