Digital4Plovdiv 2020 в полза на бизнеса

На 24 и 25 септември 2020 г. в Международен панаир Пловдив, за пета поредна година ще се проведе маркетинг събитието Digital4Plovdiv 2020. В два поредни дни и успоредно в две отделни зали, над 40 лектора от цяла Бългория ще изнесат лекции и презентации, като най-интересното е, че ще има представяне на решения на реални казуси и дискусии.

Първият ден е с основна тема онлайн маркетинг, като фокусът ще бъде един от най-ефективните начини за реклама - оптимизация за търсачки, известна под името SEO. Нашият SEO експерт Георги Стефанов ще изнесе лекция на тема "Как се промени SEO през 2020г. Как да правим правилно SEO през 2021г". от 11:00 ч във втора зала.

Вторият ден е с основна тема онлайн търговия. От 13:00 ч може да очаквате лекцията на Петър Дяксов - 3 Case Studies за български онлайн магазини през 2020 г.

Едно от най-ценните неща на събитието, което отличава конференцията от други маркетинг събития е стремежа за преминаване от лекции към дискусии. Хората от публиката имат уникалния шанс да задават множество въпроси и да участват в дискусии с топ маркетинг експерти в различни области на маркетинга. По подобен начин събитието се опитва да замени стандартните презентации с представяне на реални казуси (case study) и техните решения. Нещо, което е много полезно за собствениците на бизнес сайтове.

Цялата програма може да видите в сайта на събитието на адрес https://d4p.bg/#programa

С промо код D4P20GANBOX осигурен от Ganbox ще получите отстъпка от -20% от стойността на билетите.
Заповядайте на това стойностно маркетинг събитие!

Прочетена:5571
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (2 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...
Георги Стефанов
Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Повече от 15 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

споделиха
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram