По-добре късно отколкото никога. Стартирам този SEO блог повече от година след сайта за SEO оптимизация. Едва ли ще имам време на пиша често, по-скоро само най-важните неща свързани със SEO почерпени от практиката.

Надявам се този блог да бъде интересен за хора, които се занимават със SEO  или уеб програмиране на динамични сайтове. В блога ще бъдат описвани неща от работата на уеб програмист с богат опит:  често срещани грешки и тяхното бъдещо избягване, добри програмистки практики, коварни проблеми и решаването им, SEO оптимизиране на сайтове. Ще бъде обърнато и голямо внимание на всичко свързано с уеб сигурност и начини на защита на сайт от кракерски атаки. Статиите ще бъдат писани в единствено число и с приятелското обръщение на „ти“.

В блога вероятно няма да бъдат изброени най-основните неща при SEO оптимизация. Ако сега започваш да се занимаваш със SEO е добра идея първо да прочетеш страница Новини от основния сайт. Тя е писана отдавна, но все още е актуална и ми помогна да стигна 4 място в първото SEO състезание.

Ако използваш RSS четец имаш възможност да се абонираш не само за всички статии или всички коментари, но и за статии само от дадена категория или за статии, които съдържат определена дума. Направи търсене по тази дума и в блока Абониране отдясно натисни връзката „това търсене“. Ако в бъдеще се публикува статия съдържаща тази дума ще разбереш с твоята програма за четене на RSS новини.

Ако този блог ти харесва и искаш да поставиш връзка към него моля ползвай този линк:

<a href=“https://ganbox.com/blog“ title=“seo блог и уеб програмиране“>seo блог</a>

Прочетена:8938