Речник мобилно приложение

Безплатно мобилно приложение речник за iPhone може да изтеглиш от този линк. Приложението е свързано с онлайн речника rechnik.info. Речникът към момента включва тълковен речник на думи използвани в българския език, английско-български и българо-английски речник. С други думи речника е три в едно – очаквано добра комбинация 🙂 Показва последно добавената дума в речника, както и случайно избрана дума. Дизайнът е максимално изчистен и съдържа само поле за търсене, както и два бутона за случайната и последната думи. Да не забравяме и малкото рекламно банерче в горния край на екрана, което надявам се ще показва подходящи реклами, които ще те заинтересуват…

Ако имаш iPhone телефон, не пропускай да се сдобиеш с този удобен джобен речник. Използвай възможността от всяко място да научиш значението на някоя сложна дума или на чужда дума навлязла в българския език. Ако имаш съмнения относно правописа на някоя дума, също може да си помогнеш с речника. Въведени са най-често бърканите думи, като се дава правилното им изписване.  Приложението на речника е изработено от фирмата за уеб разработки и уеб дизайн JIApps, по поръчка на сайта за оптимизация ganbox.com. Ще се радваме, ако изпробваш речника и ни напишеш в тази тема отзиви.

Прочетена:3149
« Предишна публикация

PHP създаване на RSS Feed Generator

Ganbox.com предоставя безплатно един PHP клас за бързо създаване на динамична RSS емисия с новини, които се извличат от базата данни на твой сайт. Целта при написването на този клас е: 1. Да се използва лесно ... Повече информация »

Следваща публикация »

Уеб брояч в реално време

  Уеб брояч в реално време хостван от ganbox.com За слабо посещавани сайтове, предлагаме достъпен вариант на брояч в реално време хостван от нас, който не е толкова впечатляваш като графика, но предлага следните изключително полезни ... Повече информация »

споделиха