Проверка позицията на сайт

В страница Класиране на сайт е моят SEO инструмент, който проверява позицията на сайт в Google.
По даден термин за търсене (ключова дума или словосъчетание) и по домейна на сайт, се извършва търсене в Google. Като резултат се извежда на коя позиция е сайта. Инструментът няма проблем с термини за търсене на кирилица. Търси се само в първите 300 резултата.

Потърсих в мрежата за такъв тип инструмент и намерих няколко, но всички имаха проблем с кирилицата, затова си написах сам този инструмент и го споделям за свободно ползване. Смятам, че е много полезен и спестява време. Аз го ползвам често, когато оптимизирам сайт.

За всякакви мнения, въпроси и предложения пиши коментари.

Прочетена:19934
« Предишна публикация

Безплатен скрипт за бутони към социални мрежи

Това е един безплатен JavaScript за създаване на бутони в страница на твой сайт. Бутоните водят към по-известните български сайтове за споделяне на връзки (Social Bookmark) и някои чужди сайтове. Когато посетител на твоя сайт хареса ... Повече информация »

Следваща публикация »

SEO състояние на сайт

В страница SEO състояние ще намериш безплатен SEO инструмент за бърза диагностика на сайт. Написваш името на домейна, например: ganbox.com и натискаш бутон Проверка. Прави се анализ и проблемните места се оцветяват в оранжево и червено, ... Повече информация »

1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (1 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...

5 коментара

  1. Ралица 16.05.2012
  2. Веселин 29.04.2013
  3. Stranen 24.09.2013
  4. Никола 07.02.2014
споделиха