Нови SEO правила

Сайтът за SEO оптимизация Ganbox те кани да посетиш семинара "Новите SEO правила", който ще се проведе в София на 20 ноември в зала София на СТЦ Интерпред. Само до 6 ноември може да се възползваш от нашия промо код за 30% отстъпка спрямо стандартната цена.

.

Кодът е promo9295 и това е бърз линк за регистрация с отстъпка : http://goo.gl/9Cggf

В този семинар едни от най-добрите SEO оптимизатори в България, ще изнесат лекции за това, как се промениха правилата в SEO света след поредица промени в алгоритмите на Google.

Програмата на семинара и лекторите може да видиш тук:

Преди обяд:

8:00 – 9:00 – Регистрация

9:00 – 9:10 – Откриване
09:10 – 10:10 – Лекция на Любомир Любомиров

Контент и Оптимизация или как съдържанието влияе на позиционирането – техники за създаване на качествено съдържание.

10:10 – 10:40 – Пауза
10:40 – 12:00 – Лекция на Огнян Младенов

SEO след Panda & Penguin (оптимизирай зоопарка) – Кои сайтове пострадаха, как да се предпазим, как да премахнем получен филтър.
12:00 – 13:00 – Обедна почивка.

.

След обяд:

13:00 – 14:00 – Лекция на Васил Тошков

Microdata & SEO – Какво е Microdata, Речникът Schema.org, Rich Snippets – добри практики.

14:00 – 14:30 – Пауза

14:30 – 15:20 – Лекция на Димитър Димитров

Google+ Local – Локалното търсене и защо бизнесът трябва да го използва. Основните елементи.

15:20 – 15:50 – Пауза

15:50 – 16:50 – Лекция на Лили Грозева

Генериране на органичен трафик при англоезични сайтове – основни разлики, стратегии, особености и инструменти. Креативен и ефективен линк билдинг.
16:50 – 17:15

Въпроси и отговори – дискусия

.

Събитието е подходящо за всички, които се интересуват от SEO - собственици на сайтове, хора управляващи уебсайтове, онлайн маркетинг специалисти, SEO специалисти, уебмастери и др.

Организатор е Interactive Seminars, част от дигитална агенция Interactive Share и SEOM.bg - интернет маркетинг агенция за SEO услуги, обучения и консултации. Повече информация за семинара има в сайта на организатора Interactive Seminars.

За да си гарантираш достъп до семинара е нужна предварителна регистрация и заплащане на такса. Възползвай се от промо кода за отстъпка на ganbox.com, още сега!

Прочетена:10469
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (2 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...
Георги Стефанов
Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Повече от 15 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите. 

4 comments on “Нови SEO правила”

  1. Там съм. Благодаря за кода.

  2. Най-доброто и полезно събитие за 2012г. В предвид кои ще бъдат лектори на семинара не трябва да се пропуска. За всички уеб дизайнери, оптимизатори, уеб маркетинг специалисти и уеб администратори ще е добре дошло да си оптимизират и сайтовете и знанията...

  3. Беше много приятно и полезно събитие. Благодарности на организаторите!

  4. Този семинар в известна степен компенсира липсата на SEO конференция през 2012 година. Настина се казаха доста важни и интересни неща. Сега погледите са обърнати към предстоящата четвърта SEO конференция, на която отново ще очакваме да се дискутират Новите SEO правила, тъй като нещата непрекъснато се променят и, ако не си в час с новостите, рискуваш много.

споделиха
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram