Летящ старт в интернет маркетинга от 31 октомври

От 31 октомври 2011 стартира онлайн курса по интернет маркетинг с името „Летящ старт в интернет маркетинга“. Курсът се организира от Борил Богоев от webfaceconsult.com.

Новото към този момент е, че цената за курса през сайта webfaceconsult.com е с 20% отстъпка от стандартната цена от 480 лв, но до 30 октомври все още може да ползваш промо код GANBOX за 50% отстъпка от цената на онлайн курса. Влез на адрес http://webfaceconsult.com/blog/imjs-reloaded/ и натисни в дъното на страницата големия зелен бутон „Включи се сега“ на следващата страница в полето „промо-код:“ въведи кода GANBOX. Само така вместо стандартната цена от 480 лв, плащаш само половината цена от 240 лв с ДДС за всичките модули на курса.

Ново: Същият промо код GANBOX може да се ползва и за всички останали продукти, не само за Webface CLUB.

Курсът е подходящ за начинаещи в интернет маркентига, разделен е на 15 части и включва всички най-важни действия свързани с популяризирането на един бизнес сайт. Силната страна на курса е, че той е силно практически и може да очакваш реални резултати по популяризирането на твоя сайт още по време на действие на курса.

В страница http://webfaceconsult.com/blog/imjs-reloaded/ има много видео клипове с кратко представяне на всеки от модулите, от които можеш предварително да се увериш в полезността на всеки от модулите и да чуеш колко ясно и разбираемо говори лектора.

След всеки от модулите ще имаш един ден време, през което ще можеш да задаваш към лектора конкретни въпроси свързани с твоя проект. Всички курсове се водят дистанционно през Интернет и не е нужно да губиш от ценното си време в пътуване.

След приключване на курса, всеки от курсистите получава сертификат за преминато обучение, по интернет маркетинг.

Летящ старт в интернет маркетинга от 31 октомври
5 (100%) 2 гласа
Прочетена:3217
« Предишна публикация

Официално изявление на Георги Стефанов

Във връзка с мой видеорепортаж по bTV със заглавие Фейсбук контрольори,   вчера 29 септември 2011 г. в Интернет бяха публикувани много статии с подвеждащи и объркани заглавия, които бяха много далеч от истината. Статиите бяха заляти ... Повече информация »

Следваща публикация »

Бутончета за споделяне на линкове v.4

Ето и новата 4-та версия на JavaScript-а за социални бутони. Скриптът се предлага за безплатно ползване от ganbox.com. За тези които не знаят, това са малки бутончета, които се показват на твоя сайт и всеки, който ... Повече информация »

споделиха