Летящ старт в интернет маркетинга от 31 октомври

От 31 октомври 2011 стартира онлайн курса по интернет маркетинг с името "Летящ старт в интернет маркетинга". Курсът се организира от Борил Богоев от webfaceconsult.com.

Новото към този момент е, че цената за курса през сайта webfaceconsult.com е с 20% отстъпка от стандартната цена от 480 лв, но до 30 октомври все още може да ползваш промо код GANBOX за 50% отстъпка от цената на онлайн курса. Влез на адрес http://webfaceconsult.com/blog/imjs-reloaded/ и натисни в дъното на страницата големия зелен бутон „Включи се сега“ на следващата страница в полето „промо-код:“ въведи кода GANBOX. Само така вместо стандартната цена от 480 лв, плащаш само половината цена от 240 лв с ДДС за всичките модули на курса.

Ново: Същият промо код GANBOX може да се ползва и за всички останали продукти, не само за Webface CLUB.

Курсът е подходящ за начинаещи в интернет маркентига, разделен е на 15 части и включва всички най-важни действия свързани с популяризирането на един бизнес сайт. Силната страна на курса е, че той е силно практически и може да очакваш реални резултати по популяризирането на твоя сайт още по време на действие на курса.

В страница http://webfaceconsult.com/blog/imjs-reloaded/ има много видео клипове с кратко представяне на всеки от модулите, от които можеш предварително да се увериш в полезността на всеки от модулите и да чуеш колко ясно и разбираемо говори лектора.

След всеки от модулите ще имаш един ден време, през което ще можеш да задаваш към лектора конкретни въпроси свързани с твоя проект. Всички курсове се водят дистанционно през Интернет и не е нужно да губиш от ценното си време в пътуване.

След приключване на курса, всеки от курсистите получава сертификат за преминато обучение, по интернет маркетинг.

Прочетена:8338
1 - лоша2 - слаба3 - средна4 - добра5 - отлична (2 гласа, оценка: 5,00 от 5. Моля изберете оценка!)
Loading...
Георги Стефанов
Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Повече от 15 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите. 
споделиха
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram