Публикувано в (SEO) от на 8 януари 2013 в 21:09

На 22 март 2013 от 9 ч. в Интер Експо Център София ще се проведе Събитието SEO Конференция 2013. Разбираемо е, че това събитие за интернет маркетинг и реклама, социални мрежи, SEO и SEM, е с главно „С“ за мен и го очаквам с голямо нетърпение. Вероятно това ще е най-значимото и полезно събитие през тази година за IT сферата и за собствениците на сайтове, които имат интерес да класират своя сайт по-добре в Google. Фактът, че билетите за конференцията бяха разпродадени, дори преди да е напълно ясна програмата и лекторите на събитието, показва, че има много висок интерес.

Тази година към традиционния екип от български SEO професионалисти ще се присъедини и Мария Моева, която работи в Google oт 2008г, в отдел Search Quality и Webmaster Trends Analysts. Тя работи отблизо с екипите  Search Quality (екип за качество на търсенето), Sitemaps и Webmaster Tools.

Новото тази година е, че ще има цели 3 зали с общо 18 лекции от средно по един час на лекция и в края на деня кръгла маса за дискусии на тема SEO оптимизация и маркетинг. Целта на това разделение е да има повече време за въпроси от публиката в края на всяка лекция, както и задаване на въпроси към всички лектори на кръглата маса в края на конференцията.

Други интересни моменти ще бъдат рубриките:

– „Задай въпрос на Google“ – ще имате възможност да пращате въпроси към представителите на Google от всякакво естество. Очаквам да има забавни въпроси 🙂

– „Клиника за сайтове“ – специалисти от Google ще разгледат някои сайтове на участници в събитието и ще дадват общи съвети за подобряване на качеството и по-добро представяне пред потребителите и търсачките. Не е ли безценно?

– „Мини одит на сайт“ – SEO експерти от лекторите ще извършат безплатно анализи на сайтове на участници в конференцията. Съветвам участниците да си подготвят колега, който ще може да разбере и изпълни правилно тези съвети 😉

SEO конференция 2013 е насочена основно за уебдизайнери, уеб разработчици, маркетинг и PR специалисти в компании, рекламисти, мениджъри и предприемачи – собственици на сайтове, занимаващи се с увеличаване на присъствието в интернет.

Може да видите и едно кратко предварително интервю с някои от лекторите: Васил Тошков и Иво Илиев.

След успеха на „Новите SEO правила“, което беше много добре организирано от същите организатори, очаквам SEO Конференция да бъде още по-полезна с отлично съставена практическа програма, която разглежда конкретни проблеми. Организатори на SEO конференцията са колегите от  SEOM, Cloxy и searchengines.bg.

Ще се видим на Събитието. 😉

Прочетена:4349
Ако тази статия е била полезна за теб може да почерпиш автора в тази страница »


Коментари
Добромир Панов на 8 януари 2013 в 23:03       директен линк

Определено си заслужава конференцията и всеки успял да се снабди навреме с билет ще пожъне нови знания. Трите описани рубрики наистина ще предизвикат голям бум и доста интересни моменти. Само да не се налага да има преводачи за собствениците на сайтове и магазини 🙂

Аднан Расим на 16 януари 2013 в 18:27       директен линк

Резултатите от „Новите SEO правила“, ме впечатлиха в голяма степен. С нетърпение ще чакам резултатите и от този. Жалко, че нямам възможност да отида.

Borju на 18 януари 2013 в 13:37       директен линк

Много интересно! Определено си заслужава. 🙂

Blagovest Georgiev на 29 януари 2013 в 22:58       директен линк

Лекторите са супер. Ще стане много интересно.

HP L на 9 април 2013 в 23:10       директен линк

Има видео в ю тюб, на вас кое най-много ви допадна като полезна информация?

Георги Стефанов на 9 април 2013 в 23:27       директен линк

Пускаме линкове към видео заснето от Ganbox в зала 2 на конференцията https://www.facebook.com/ganboxcom

Напиши коментар

Твоето име: (без ключови думи!) 
Имейл: (не се показва) 
Сайт: (незадължително) 
Коментар